Mint arról beszámoltunk Orbán Viktor jobbosával fűszerezett reklámfilmet készítettek a Puskás Aréna átadása és a nyitómeccs alkalmából. Az, hogy mibe fájt a klip, nem tudni, de minden bizonnyal belefért a stadion sokszorosára nőtt büdzséjébe.

Visszaköszön a Nike-reklám – véletlen, vagy…?

Hadházy Ákos véleménye szerint koppintás az egész. Így írt erről közösségi oldalán:

- Hirdetés -

“A tegnapi stadion promó filmet is lopták, persze miért pont ezt ne lopták volna…Egy tavalyi Nike reklám ötlete, koncepciója, sőt, több snitt beállítása konkrétan megegyezik a 700 milliós (!) keretből fizetett Orbán reklámmal.

(Igaz , a brazilok félfasiszta elnöke, Bolsonaro nem szerepel a filmben, de nyilván csak két okból: akkor még nem volt elnök, másrészt a Nike filmet nem a brazil költségvetés szponzorálta. Sajnos másik különbség, hogy a brazilok többet nyernek, mint veszítenek)”

( FRISS HÍREK >>>>>>>>>>>)

Döntsön a kedves olvasó!

Az Orbán-promó.

Hajrá, magyarok!

Hajrá, magyarok!

Gepostet von Orbán Viktor am Donnerstag, 14. November 2019

A Nike reklám:

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szánalmas!!!! Hihetetlen hogy ezért a szarságért 700 MILLIÓT fizettek ki!! Gondolom a gnóm tolvaj, törpe dakota valamelyik nyalókája koppintotta!!!

  2. Szégyen és szánalmas hogy egy ilyen kihízott pocakos csüngőhasú tolvaj dakotával készítenek egy avatóra sportról szóló klipet ! Aztán mi a fene került ebbe 700 millióba. Valószínűleg az hogy ebből ellopták 680 milliót és még így is bőségesen számoltam !!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét