Hadházy Ákos: drámai videó jutott el hozzám!

Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek. Megdöbbentő és kegyeletsértő módon a koporsókra nem tették rá a fedelet, hiszen akkor a plafonig érnének az elhunytak.

Így viszont a nyitott koporsóban fekvő testekre fektetik rá az újabb koporsót

A videó készítője szerint ezek az emberek az otthonukban hunyhattak el, de vírusfertőzés miatt, ami szintén számos kérdést vet fel. A Facebookra természetesen nem tehetek ki ilyesmit, de erős idegzetűek megnézhetik a felvételt itt. Az elmúlt időszakban több olyan felvételt kaptam különböző kórházak proszektúráiból, amelyeken a helyhiány miatt megrázó, méltatlan és kegyeletsértő körülmények között elhelyezett halottak láthatók. A felvételek többsége annyira döbbenetes, hogy soha nem hozhatók nyilvánosságra – még akkor sem, ha mindennél jobban kifejeznék, mekkora a baj.

A késői, kaotikus és dilettáns járványvédelem,

az eleve hiányos kapacitású egészségügy és a valóságot kozmetikázó propaganda együttesen még a hivatalos adatok szerint is Európa egyik legsúlyosabb járványhelyzetét okozta Magyarországon. A valós helyzet azonban még a hivatalosnál is rosszabb lehet, különben miért tagadnák meg részletes, kórházankénti halálozási adatok kiadását. Eközben a propaganda a valósnál jóval pozitívabb képet próbál kelteni.

Orbán Viktor pedig egyenesen azt mondta: KIVÉDTÜK a második hullámot

Ez a hazudozás csak tovább súlyosbítja a helyzetet, hiszen sokakban hamis biztonságérzetet kelthet, erősítheti a „járványtagadó” nézeteket

– pedig még egyáltalán nincs itt a lazítás, sőt, a videó tanúsága szerint a jelenlegi intézkedések sem elégségesek. A propagandisták persze gyaláznak majd emiatt, de kénytelen vagyok ezt a felvételt nyilvánosságra hozni.

Azt mondják, az ellenzék „halálkampányt” folytat, pedig valójában az életért harcolunk, amikor a valóságot akarjuk megmutatni.

Az embereknek tisztában kell lenniük a helyzet súlyosságával és a kormány nem teheti meg, hogy eltitkolja a baj mértékét, a kórházak végzetes leterheltségét.

Forrás

Capitolium

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük