Hadházy Ákos: Emlékeznek még Á. Rezső politikai pedofilra?

Az a furcsa dolog történt, hogy Á. Rezsőt a szekszárdi helyi választási bizottság (amelynek elnökhelyettese a megyei kormánymegbízott felesége) 345 ezer forintra bírságolta, amiért a Pécsi Ítélőtábla döntése ellenére sem távolította el a Facebook-oldaláról a fotókat, amelyeken épp ajándékot osztogat iskolás gyerekeknek.

Ugyanez a választási bizottság

ugyanakkor teljesen lehetetlen állítások alapján elrendelte a választás megismétlését két körzetben (összesen hét szavazókörben), hátha mégiscsak visszaszerzi a Fidesz a közgyűlési többséget, így tovább folytathatja eddigi lopásait. Nézzük az ellenzék szörnyű „törvénysértéseit”:

  • Az Éljen Szekszárd (ÉSZ) delegáltjai reggel megszámolták az üres szavazólapokat
  • Csötönyi László, a 2. vk. győztes jelöltje olyan fotót tett fel magáról a Facebookra, amin ÉSZ-es póló volt rajta, és feltételezték, hogy így ment be a szavazókörbe is (igaz, a póló fölött pulóvert viselt).
  • A szavazatszámlálás során összekeveredtek a szavazólapok, ezért azokat többször is meg kellett számolni.
  • Faragó Zsolt a választás napján négyszer is bement az iskolába, ahol szavazóhelyiségek voltak.
  • Faragó Zsolt egy szatyorban ételt vitt a szavazóköri delegáltaknak.
  • 5-6 roma egyszerre szavazott, és állítólag elhangzott: „Mit is mondtak, kire kell szavazni?” Az viszont nem derült ki, mi volt a válasz.

Nagyon várom,

hogy a fellebbezés után ezek a „határozatok” a Pécsi Ítélőtáblára kerüljenek. Remélem, a bírók meg tudják majd őrizni a komolyságukat, amikor felolvassák az ítéletet.

Forrás

Háttérinfo…

Fent említett Á. Rezső már 2018-ban megérezve a regnáló akaratát, ugyanis a polgármester szerint új civil szervezetek jelentek meg a városban. Hogy mik? Nem árulta el. Szerinte titokzatos kamionok hozzák őket. A helyiek még mit sem sejtenek az egészből.

Ezek után persze

Szekszárd polgármestere is beleáll a Megyei Jogú Városok Szövetségének azon kezdeményezésébe, hogy a képviselő-testületei határozatban tiltsák meg, hogy “illegális bevándorlást szervező irodák” nyílhassanak a településeken.

Itt tekinthető meg a videó, amit az Index akkor készített a polgármester nyilatkozatáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük