Mint cseppben a tenger, mondhatnánk erre a történetre. Az egész annyival indult, hogy egy barátunknak Baján feltűnt, Fercsák polgármester plakátjait egy román rendszámú kisbuszból helyezik ki.

Rövid nyomozás után kiderült,

hogy a plakátokat az Instal Invest Kft. nevű cég helyezi ki, amelynek egyetlen alkalmazottja van, a tulajdonosa pedig Bíró Csaba Szilveszter, marosvásárhelyi tanácsnok (önkormányzati képviselő). Bíró úr – akinek Romániában is van marketinggel foglalkozó cége – korábban a Fidesz által patronált, Tőkés László-féle MPP tagja volt, de mivel az a projekt nem volt sikeres, visszatért az RMDSZ-be.

A helyzet elég egyértelmű

adott egy marosvásárhelyi vállalkozó-politikus, jó fideszes kapcsolatokkal, akinek van egy bajai cége, amely nagyobbrészt társadalmi hirdetésnek álcázott kormánypropagandát helyez ki a városban. A számlát a magyar adófizetők állják, a nyereség Bíró úr zsebébe vándorol, majd az ő cége helyezi ki a fideszes polgármester plakátjait. Ez aztán a határon átnyúló nemzetegyesítés!

(Mielőtt bárki elkezdené szidni a határon túli magyarokat, gondoljon bele: ők mennyire vannak kiszolgáltatva a Budapestről fizetett propagandának, illetve mennyire jó nekik, hogy Bíró úrhoz hasonló, Magyarországról finanaszírozott politikusokat ültetnek a nyakukba!)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét