Hadházy Ákos hétfői abszurdja: atkári piactér az Ön 26 milliójából - olvassa, mire futotta belőle! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hadházy Ákos hétfői abszurdja: atkári piactér az Ön 26 milliójából – olvassa, mire futotta belőle!

A Heves megyei Atkáron, ahol cirka 1.700-an laknak 26.000.000.- közforintból egy “10 négyzetméteres budit, három lemezzel lefedett asztalt és 150 négyzetméter lebetonozott placcot” sikerült létrehozni, amit piacnak hívnak – írta Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán.

Hirdetés

Azt mondja, “kis pénz”? Mihez képest?

“Az csak hab a tortán, hogy az a helyi lakos, aki a képeket küldte, még soha nem látott ott árust, a – ki tudja, mi célt szolgáló kerítés –, mindig zárva van szerinte.

Atkár amúgy annak a Szabó Zsolt fideszes képviselőnek a körzetében van, akinek a milliárdos titkos offshore számlája ügyében nyomozás folyik. A körzetben ugyanúgy bundázták meg a falvak közbeszerzéseit, mint Boldog István választókerületében.

Az egyértelmű tények miatt nyomozást is rendeltek el.

Az más kérdés, hogy ha nem lesz egyetlen tisztességes és bátor polgármester sem, aki Szabóra valljon, akkor az egyértelmű bizonyítékok ellenére is lehet, hogy csak a belize-i számla miatt állhat bíróság elé.

Legalábbis amíg Pintér vezeti a rendőrséget, Polt pedig az ügyészséget.

26 millió nem tűnik jelentős összegnek, de az országban rengeteg kis település van, ahol hasonló disznóságok zajlanak

Ez pedig nem csak amiatt baj, mert a sok “kis” pénzből nagy összeg kerekedik ki, hanem mert a Fidesz nem kis részben a megzsarolt, vagy csak simán cinkos vagy társtettes polgármestereknek köszönheti a hatalmát.”

terrorizálták

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.