Hadházy Ákos hétfői abszurdja: atkári piactér az Ön 26 milliójából – olvassa, mire futotta belőle!

A Heves megyei Atkáron, ahol cirka 1.700-an laknak 26.000.000.- közforintból egy “10 négyzetméteres budit, három lemezzel lefedett asztalt és 150 négyzetméter lebetonozott placcot” sikerült létrehozni, amit piacnak hívnak – írta Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán.

Azt mondja, “kis pénz”? Mihez képest?

“Az csak hab a tortán, hogy az a helyi lakos, aki a képeket küldte, még soha nem látott ott árust, a – ki tudja, mi célt szolgáló kerítés –, mindig zárva van szerinte.

Atkár amúgy annak a Szabó Zsolt fideszes képviselőnek a körzetében van, akinek a milliárdos titkos offshore számlája ügyében nyomozás folyik. A körzetben ugyanúgy bundázták meg a falvak közbeszerzéseit, mint Boldog István választókerületében.

Az egyértelmű tények miatt nyomozást is rendeltek el.

Az más kérdés, hogy ha nem lesz egyetlen tisztességes és bátor polgármester sem, aki Szabóra valljon, akkor az egyértelmű bizonyítékok ellenére is lehet, hogy csak a belize-i számla miatt állhat bíróság elé.

Legalábbis amíg Pintér vezeti a rendőrséget, Polt pedig az ügyészséget.

26 millió nem tűnik jelentős összegnek, de az országban rengeteg kis település van, ahol hasonló disznóságok zajlanak

Ez pedig nem csak amiatt baj, mert a sok “kis” pénzből nagy összeg kerekedik ki, hanem mert a Fidesz nem kis részben a megzsarolt, vagy csak simán cinkos vagy társtettes polgármestereknek köszönheti a hatalmát.”

terrorizálták

Egy hozzászólás itt: “Hadházy Ákos hétfői abszurdja: atkári piactér az Ön 26 milliójából – olvassa, mire futotta belőle!

 • 2021.01.25 - 14:10
  Közvetlen hivatkozás

  Mit is várni a fidesz mocskoktól.? ök a becsület vitézei. és közben ahol lehet uszitanak az ellenzék ellen. a legalja népség a világon és minden megmozdulásuk csak szemét gyülöletkeltő propaganda, itt egy mai kis versecske, amit mindenhova feltettek( rohadt egy undoritó banda) 2022 nem lesz a ti évetek rohadékok :::””:78 éves vagyok-még soha nem
  Oltakoztam. Most beoltatom
  magam OROSZ VAKCINÁVAL.
  Mert útálom a szarkeverő haza
  áruló komcsikat.”” irja egy mocskos fidesz polgármester apja—

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük