Hadházy Ákos: Ismerjék meg Jánost (Tima)!

János egy kis falu (Alcsútdoboz) fideszes alpolgármestere. Mostantól János nagy fába vágta a fejszéjét…..

Ő lett a második legnagyobb tévé, a vezető propagandagép, a TV2 vezérigazgatója!

János amúgy a szomszéd falu (Felcsút) korábbi polgármesterének, Lőrincnek (Mészáros) jó barátja és bizalmasa. János mostantól a Fidesz egyik legfontosabb fegyverét, a piszkos propagandatévét vezeti.

Ha véletlenül ez nem elég és a Fidesz veszélyben lenne, Lőrincék a héten megvették a választás tisztaságát ellenőrző számítástechnikai céget. Biztos, ami biztos.

Ki van ez találva, de szerintem nem János és Lőrinc találták ezt ki.

Forrás

A TV2 eddig sem fukarkodott Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó cégreklámmal:

Háttér…

Lezajlott a hatalomátvétel a TV2 Média Csoportot birtokló Magyar Broadcasting Co. Zrt.-nél (MBC), amit mostantól egy személyben Mészáros Lőrinc bizalmasa, Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere, Tima János irányíthat vezérigazgatóként – írta meg a G7.

Tima János vezérigazgatói kinevezésével egyidejűleg lemondott tisztségéről az igazgatóság két, a néhai Andy Vajna embereként emlegetett tagja, Tremmel Zoltán és Kovács Andrea, akik közül utóbbi a társaság alapítása, előbbi a filmügyi biztos januári halála óta vett részt a cég irányításában.

Tima János egyébként április óta már vezérigazgató-helyettese volt az MBC-nek, vagyis voltaképpen most annyi történt, hogy előrelépett, illetve megnőtt a hatalma az egyébként a felcsúti dollármilliárdos, Mészáros Lőrinc Mészáros&Mészáros Kft. nevű cégének e-mail címét használó személynek. (forrás)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük