Hadházy Ákos kilépett az LMP-ből

Az LMP  a választásokon elszenvedett csúfos veresége után gyáva módon egyfolytában támadja a párt legismertebb arcát, Hadházy Ákost. A párt, amelyikben a belső  politikai ellenfelekkel igyekeznek fegyelmi úton leszámolni, ahhoz azonban gyáva volt, hogy kizárja legismertebb arcát.

Üldözés életre, halálra

A volt társelnök ráunt a folyamatos hajtóvadászatra, arra, hogy akik politikai ellenfelet látnak benne, nem vitatkozni, hanem ütni akarnak. Ne feledjük, hiába erőtlen törpe párt az LMP, a belső viszonyai között vannak erősebbek és gyengébbek, ahogy a szúnyogok között is.

Hadházy Ákos vasárnap reggel élőadásban égette szénné a királyi televízió adását

Az LMP „erős emberei” asszonyai, az utóbbi hónapokban bebizonyították, hogy nem élni akarnak relatív erejükkel, inkább visszaélnek vele.

A párton belüli ellenmondásokra, antidemokratikus helyzetre, mi  sem világit rá jobban mint amit Hadházy Ákos nyilatkozott a 24.hu-nak:

„Az én esetemben az etikai bizottság elé tehát a saját fellebbezése fog kerülni, amelyben már előre és egyértelműen kifejtették, hogy túl enyhének tartják a rám kiszabott büntetést. Nos, ha valami, akkor ez sajnos tényleg az ’50-es éveket idézi, de legalábbis a kisgazdásodást biztosan. Ha viszont én komolyan akarok a korrupciós ügyekkel, az EU-ügyészséghez csatlakozás kikényszerítésével, a sajtószabadság, a demokrácia maradékának és a bíróságok védelmével foglalkozni, akkor még ez előtt az egészen ciki és méltatlan eljárás előtt ki kell lépnem a pártból. Akkor is, ha ez nagyon nehezemre esik, mert büszke vagyok arra, amit ezzel a párttal együtt véghezvittünk.”

Az ellenzék egyik legnépszerűbb politikusa úgy döntött, hogy országgyűlési mandátumát megtartva, Mellár Tamással mellett, függetlenként politizál tovább a parlamentben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük