Hadházy Ákos: Magyarországon nem Orbán-kormány van, hanem folyamatos Orbán-kampány

Ez az ember a határzártól várja a járvány megfékezését Magyarországon? Amikor már Kínában és Koreában is találtak Magyarországról érkező betegeket, és a valóságban nem nekünk kell a külföldieket kizárni, hanem minket zárnak ki számos helyről?

Ez az ember az, aki a parlamentben hosszasan bizonygatja,

hogy nincs szükség több vírustesztre, mert ezt a vírust nem lehet szűrni. Ez az ember vagy megőrült, vagy szándékosan viccel a járvánnyal, vagy valaki nagyon félrevezeti őt. Talán a negyedig magyarázat a legvalószínűbb: Magyarországon nem Orbán-kormány van, hanem folyamatos Orbán-kampány. A propaganda érdekli egyedül és jól látszik, mit akar: az iszonyatos járványvédelmi fiaskókat a Nyugatra kenni. Tesztek hiányában nem tudják vagy nem mondják el a valódi számokat, hogy majd azt mondhassák, ők mindent megtettek, csak hát a mocskos Brüsszel, meg a piszkos iráni migránsok ugye…

Aljas ez az ember, nem hiszem, hogy a tudatlanság beszélne belőle,

de azoknak, akik kíváncsiak a tényekre is: Azt magyarázza, hogy ebben a járványtani helyzetben miért teljesen felesleges már a határzár (két hete még lett volna értelme): a kínai tapasztalatok szerint az utazási korlátozások nem segítenek, most más kell.

A kínai tapasztalatok szerint az utazási korlátozások hasztalanok, azt kell megakadályozni, hogy az emberek átadják vírust, akkor “kisumul” a görbe.

Már bent van a vírus, ellenőrizetlenül terjed,

most az a legfontosabb, hogy az átadási lehetőségeket minimalizáljuk. Azaz:

mindenki maradjon otthon, csak tényleg szükséges esetben mozduljon ki!

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük