Hadházy Ákos még mindig nem teheti le a képviselői esküjét

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Miközben a Jobbik Magyarország helycserés támadással két már kipróbált politikusát helyezi vissza az Országgyűlésbe, az egyéni körzetben mandátumot szerzett Hadházy Ákos továbbra sem teheltei le a képviselői esküt.

Hadházy Ákos úgy tudja Kövér László hétfőn csak a két jobbikos képviselőt engedi felesküdni

“Engem majd “kicsit később”. Annyit tudni kell még ehhez, hogy a nyitó ülésnapon még a turistákat sem engedik be az Országházba, így biztosan nem leszek ott.”

Néhány megjegyzés, mert többen kérdezték a véleményem, így Hadházy

– Ezt az egészet én önként vállaltam, tisztában voltam a következményekkel (főleg az anyagiakkal), tehát véletlenül sem szeretném, ha bárki azt hinné, személyes okokból panaszkodok.

– Meglepő ugyanakkor, mennyire gyáva a Fidesz, nagyon fontos, pozitív visszajelzés ez, mennyire tartanak tőlem.

– Kövérnek hálás vagyok, hiszen újabb lehetőséget ad, hogy emlékeztessem az embereket arra: a tisztességtelen választás elleni tiltakozásul nem vettem részt az alakuló ülésen.

– Hálásak lehetnek Kövérnek azok az EU-s döntéshozók is, akikben volt még kétség abban a tekintetben, hogy Magyarország demokrácia-e, ha egy megválasztott képviselőt korlátoznak a jogai gyakorlásában.

– Hogy egy klasszikust idézzek: készülök és azt javaslom mindenkinek, hogy készüljön! Nem arra, hogy ez a piszkos rendszer magától, vagy a szép parlamenti beszédek és sajtótájékoztatók hatására megdől, hanem arra, hogy végre tegyünk is érte valamit!

Friss híreink

Kínyó Norbert

hegesztő