Hadházy Ákos: miért van ez az ember szabadlábon?

Simonka tegnapi bizarr akciója a számalmassága miatt kicsit kínos volt, én éreztem helyette kicsit kellemetlenül magamat: egy milliárdos csalással vádolt ember nevetséges érvelése közben.

De nem ez volt a legnagyobb baj,

hanem az, hogy ez az esemény így megtörténhetett! Miért van ez az ember szabadlábon, aki a vádirat szerint lefizetéssel és nyomásgyakorlással befolyásolt tanúkat??? Furcsa módon pont tegnap kaptuk meg annak a panasznak a vérlázítóan cinikus elutasítását, amit a feljelentés elutasítása miatt tettünk. A feljelentést bűnpártolás miatt tettük az előzetes letartóztatás elmaradása miatt.

Gondolom, nem sokan fogják elolvasni a Szepesházi ügyvéd úr által jegyzett, rendkívül precíz és alapos panasz oldalait. Mégis kiposztolom, mivel az egyoldalas elutasítás cinikus szövege arra utal:

az ügyész sem olvasta el.

Persze amíg az ügyészi korrupciót csak maga az ügyészség vizsgálhatja, mit várhatunk? Ezt:

a milliárdos csaló szánalmas és szemtelen védekezését.

Itt a videó

(egy vágott, ‘best of’ jellegű és a vágatlan is) Simonka György mai, orosházi produkciójáról, amiről a Magyar Hang is beszámolt.

Meglehetősen szokatlan,

hogy egy fideszes képviselő így ki mer állni, de ennek a hétpróbás csalónak nincs már vesztenivalója. Vagdalkozik és ostobaságokat beszél, de ez az ember még fideszes mércével is annyira nyíltan lopott, hogy Simonka úrnak már nem velem van vitája, hanem a bíróságon kell megmagyaráznia viselt dolgait.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük