Sorting by

×

Hadházy Ákos: ne legyünk díszellenzék! (videó)

A parlament nyitóülésén való részvétel legitimálja az „elcsalt választást”, aki oda elmegy, annak „ki lehet írni a homlokára, hogy kollaboráns” – jelentette ki Hadházy Ákos ellenzéki politikus az RTL késő esti Híradójában.

Képviselőtársait arra intette, hogy ne vegyék fel a különböző parlamenti tisztségeket – például jegyző vagy különböző alelnöki pozíciók –, amelyekért „borzasztó sok pénzt lehet kapni, de semmilyen munkával nem járnak”, és ne vegyenek részt a parlamenti vitákon, interpellációkon, mert azokat nem lehet valódi vitáknak tekinteni.

A Zuglóban több mint feles többséggel nyert politikus arról is beszélt, hogy ha új szavazókat akarnak megszólítani, valószínűleg nem a régi miniszerelnök, azaz Gyurcsány Ferenc a legjobb hívószó, és kitért arra is, hogy ha az emberek csatlakoznak az ellenzék ellenállásához, az meg fog oldani problémákat, de ahhoz „azt is látniuk kell, hogy komolyan gondoljuk”.

Hadházy Ákos azt javasolja, hogy az ellenzék ne vegyen részt az új Országgyűlés alakuló ülésén. A Zuglóban egyéni országgyűlési képviselőnek megválasztott Hadházy szerint kollaboráns az az ellenzéki politikus, aki részt vesz a parlament nyitóülésén.

Forrás: RTL.hu

Hadházy: választási csalás 6 képben

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Hadházy Ákos: ne legyünk díszellenzék! (videó)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.