Hadházy Ákos: Orbán Viktor is lépjen ki a komfortzónájából!

Orbán miniszterelnök azt mondta népének, hogy ez az az idő, amikor mindenkinek áldozatot kell hoznia, ki kell lépni a komfortzónából, fel kell hagyni bizonyos kedvtelésekkel, sőt sokkal többel is.

Itt az alkalom a példamutatásra!

Hadházy Ákos közösségi oldalán adja fel a lelkiismereti leckét a regnáló első számú közszolgának:

“A 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság lemondását követeljük a kormánytól

Fekete-Győr Andrással, a Momentum elnökével együtt. Az így megspórolt pénzből a koronavírus-járvány gazdasági hatásait kellene mérsékelni, a hazai kisvállalkozásokat támogatni.

A miniszterelnök azt mondta, a járvány miatt mindenkinek ki kell lépnie a komfortzónájából. Most ő maga kezdheti, lemondhat az egyik álmáról, az atlétikai stadionról és világbajnokságról!

Az atlétikai világbajnokság a jelenlegi becslések szerint legalább 170 milliárdba kerül

(ebben a stadion kivitelezése és a rendezés közvetlen költségei vannak benne). Az előkészítés munkálataira (telkek vásárlása, bontás és tervezés) már több mint 47,5 milliárd forint értékben kötöttek szerződéseket – ez már önmagában a sokszorosa annak, mint amit jelenleg a védekezésre szánnak.

Ehhez hozzá lehet még adni a propagandára lekötött 150 milliárd forintot, illetve a közmédia költségvetésének a felét, mintegy 50 milliárdot.

Amennyiben a kormány nem teszi meg, amit az ellenzék javasol, Kassai Dániel önkormányzati képviselővel egyeztetve újra be fogjuk adni a népszavazási kezdeményezést, amellyel megakadályozhatjuk az atlétikai stadion építését!”

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük