Hadházy Ákos: üzenem Marsi Anikónak…..

A Tények nem először esik abba a megbocsáthatatlan bűnbe, hogy olyat állít, ami nem fedi a valóságot. Marsi Anikó hírolvasó pedig önként és dalolva, meg persze kellően megfizetve adja nevét, arcát a nyilvánvalóhoz. Csütörtökön készült riportjának első 40 másodpercében hangzik el kétszer is, hogy Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő elmenekült, amikor meglátta a TV2 kameráit. A riport vágóképein eközben látjuk Hadházy Ákost ülni, beszélni, nézni – menekülni azonban egyszer sem.

Hadházy Ákos közösségi oldalán válaszolt az orgánumnak, közelebbről Palik László feleségének:

Üzenem Marsi Anikónak: nem, nem menekültem el,

sem most a mocskos kamerájuk elől, sem előtte sehonnan és ezután sem fogom ezt tenni. Végig fogom járni azt az utat, amit végig kell járnom és mindent meg fogok tenni, hogy a megbízója egyszer börtönbe kerüljön.

Ha nem tudnám, hogy vannak olyanok, akik elhiszik

a legnagyobb és legnyilvánvalóbb hazugságokat is, már csak röhögnék a “Tények” e legújabb gyöngyszemén. Rágalmazásért magánváddal perelem az elhunyt szomszédom lányát, aki nettó hazugságokat terjesztett rólam. A per első napján a hölgy előzetes értesítésemet mellőzve nem jelent meg. Amikor viszont én megérkeztem, a “Tények” riportere és kamerája is ott volt, de nem forgattak, nem is szólítottak meg, távozásomkor is a padon pihent a kamera. Bár az az “újságíró” volt velük, akik a rólam szóló lejáratásokat szokta készíteni, nem zaklattak. Csodálkoztam is, azt hittem, véletlenül vannak ott. Aztán ez lett belőle: szerintük én menekültem a kamerák elől – ezt úgy is volt képe Marsi Anikónak belemondania a kamerába, hogy természetesen a “tudósítás” egyetlen képkockát sem mutat a bíróságról “menekülő” Hadházyról. Ellenben újra felmondja ugyanazokat az aljas rágalmakat, amelyeket hónapokig ordibáltak már( a bíróságon jeleztem: a magánvádat kiterjesztem a a főszerkesztőkre és a “tudósítások” készítőjére is)

Az ocsmány lejáratásokat kezdi az ember megszokni, állítólag a verést is meg lehet

Van azonban két nagy baj viszont, amire felhívom a figyelmet.

1) Ezek a dolgok már nem lejáratások, hanem konkrét uszítások egy ellenzéki politikus ellen. Rogánék kiszervezik ezzel az erőszakot és a megfélemlítést az állam erőszak szervezetei helyett az indulatokra hajlamosabb és a heccelésre fogékonyabb embertársaikra hagyják. Mostanában egyre gyakrabban kapok olyan fenyegetéseket, mint amit Molnár Béla nevű úr engedett meg magának. Ez nem nagyon vicces, mert mindig vannak sajnos őrült emberek, akik ezeket a fenyegetéseket komolyan gondolják és tisztában vagyok azzal, hogy előbb-utóbb akár a tettlegesség is utolérhet. A kormány pedig azzal, hogy az MTVA-ban ellenünk alkalmazott nyilvánvaló erőszakot büntetlenül hagyta, megüzente az átlagnál kevesebbet gondolkodó és agresszívabb embertársainknak: csináljátok nyugodtan.

Ennek ellenére megismétlem: üzenem Marsi Anikónak, hogy maximum szeretnék, ha elmenekülnék!

2) Amikor az engem lejárató cikkeket nézem, a legjobban egy dologtól tartok. Azok az ellenzéki kollégák, akik ezeket szintén látják, esetleg hajlamosak lehetnek ezután úgy politizálni, hogy ők ezeket a lejáratásokat megússzák.A legnagyobb hiba lenne azonban az ellenem indított rágalomhadjáratból azt a következtetést levonni, hogy a kerülni kell a Fidesz számára valóban kedvezőtlen témákat és politizálást. A zsarolásnak egyszerűen nem szabad engedni.

Ha Ön a propagandasajtó csicskás tanonca, itt tanulhat Marsi Tanárnőtől hazudni és embereket hergelni.

Össztűz Hadházyra – A TV2 és Marsi Anikója is az “alját járja”

Bödőcs Tibor kismiska Marsi Anikóhoz képest

Az M1 Hadházy fuszekli-közelijével ráérzett a dolgok lényegére

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük