Hadházy Ákos: Van-e Mengyi úrnak krónikus orvosi felmentésitisze?

Hadházy szerint a volt fideszes Mengyinek szombaton kellett börtönbe vonulnia. azt nem tudni, hogy a Voldemortként is ismert egykori kormánypárti képviselő tényleg bevonult-e.

Tegnap kezdődött Simonka György büntetőügyének tárgyalása, amiről eszembe jutott egy másik egykori fideszes képviselő: Mengyi ‘Voldemort’ Roland, akit tavaly jogerősen négy év börtönre ítéltek költségvetési csalás kísérlete és befolyással üzérkedés miatt.

-kezdte facebook bejegyzését Hatdházy Ákos független képviselő. Azt írja:

“Még decemberben kérdeztem meg a büntetés-végrehajtástól,

hogy bevonult-e a nagyúr letölteni a büntetését, vagy talált valami kibúvót. A válasz határidőre elkészült, de valahogy csak múlt pénteken jutott el hozzám (a BV postázójában biztos elítéltek dolgoznak ? ). Ebből kiderült, hogy Mengyinek szombaton volt jelenése a börtönben. Azt viszont nem tudjuk, eleget tett-e a felszólításnak.”

Hétfőn természetesen azonnal megkérdeztem e-mailben,

hogy bevonult-e Mengyi Roland a börtönbe (és ha igen, hova). Kedden aztán személyesen is elmentem a BVOP-hoz, hogy érdeklődjek.

A hét végére ígértek választ, így csak akkor tudjuk meg, VAN-E MENGYI ÚRNAK KRÓNIKUS ORVOSI FELMENTÉSITISZE ( mint ahogy Balmazújváros volt fideszes polgármestere sincs még börtönben).”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük