Varga Judit miniszternek egy Emmy-díjról az jut eszébe – egyébként jogosan –, hogy a kommunista rendszer örökösei is nézzék meg a filmet és szálljanak magukba. Ezt egy személyeskedő üzenetben közzé is tette.

Az más kérdés, hogy ezt egy olyan miniszter mondja,

aki ugyanolyan ocsmány propaganda szöveget tol, mint a kommunisták és egy sok tekintetben hasonló hatalom egyik leghűbb kiszolgálója.

- Hirdetés -

Úgy tűnik viszont, hogy más párhuzam is van közte és a

„kommunista rendszer örökösei”

között. Az Emlékpont által közzétett dokumentumok és a nyilvános cégadatbázis alapján ugyanis a miniszter édesapja is beazonosítható, mint a kommunista rendszer kiszolgálója: nem is csak egy kis ügynök, hanem ún. szigorúan titkos tiszt lehetett, az aktái szerint meglehetősen aktív és meggyőződéses.

A tévedés jogát persze fenntartom,

ha van másik miskolci Varga László, akinek a lányát és az édesanyját ugyanúgy hívják, mint a sunyi kis III/II-es alhadnagy szállodaigazgató rokonait és ráadásul hasonlít is Varga Juditra, akkor a miniszter asszonytól elnézést kérek!

Ha nincs, akkor viszont:

  • 1) Varga miniszternek óvatosabban kellene bánnia az ilyen üzenetekkel
  • 2) ha legalább annyi tartás van benne, mint Pokorni Zoltánban volt, akkor szépen lemond és átmenetileg visszavonul. Aztán persze lehet még belőle polgármester valahol.

z szt. tiszt aktáját itt találja:
http://szigoruantitkos.hu/szt-tisztek/varga-laszlo-186.html.
Az azonos nevű apával és nagymamával rendelkező, szintén miskolci miniszter asszony

(Szeretném a jegyzőkönyv kedvéért leszögezni:

eszembe nem jutott volna elővenni az „apák és fiúk (lányok)” lemezt, ha maga Varga miniszter asszony nem kezdi el. Ez a kis írás csak arra szolgál, hogy figyelmeztesse: gondolkozzon, mielőtt tweeteni kezd!)

Háttér, ha valaki lemaradt volna…..

Az igazságügy-miniszter az Örök tél című film főszereplőjének Emmy-díja nyomán adott leckét a DK-politikusának.

Első alkalommal nyert magyar színésznő a Nemzetközi Emmy-díj-kiosztón, az Örök tér című film főszereplőjének Gera Marinának a játékát díjazták. A málenkij robotról szóló alkotásról Varga Judit igazságügy-miniszter is megemlékezett Twitter-bejegyzésben közéleti aspektusba emelvén a filmet: szerinte Dobrev Klárának is meg kéne néznie a filmet, mert ő pontosan annak “a kommunista rezsimnek az örököse”, amely a filmben bemutatott brutális tetteket végrehajtotta.

“Egy tisztességes ember sem fogadhat el leckéztetést” Dobrevtől…

emmy

Hadházy Ákos: Varga miniszter asszony kiküzdötte, hogy megemlítsem.... 6

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét