Kerítésen innenKiemelt hírek

Hadházy: Boldog István feltalálta a teleportálást?

Hadházy: Boldog István feltalálta a teleportálást?

Hadházy Ákos újabb sumákság-kuriózumra hívta fel a figyelmet. Ezúttal a legelesettebb, legkiszolgáltatottabb honfitársainknak szánt EU-s pénz elsíbolásának egyik fortélyát leplezte le.

Döbbenetes hasonlóság, vagy…

“A képek közül kettő egy kunszentmártoni álláskeresőknek szánt előadásról készített kisfilmből származik. Másik kettő pedig a Kunszentmártontól 360 km-re fekvő zákányi polgármesteri hivatalban tartott ünnepségről.

Több magyarázata lehet a döbbenetes hasonlóságnak:

  • a kunszentmártoni munkaügyi szakértő pont úgy néz ki, mint a zákányi polgi, Kunszentmártonban pedig van egy ugyanolyan terem, ugyanolyan asztal és ugyanolyan asztal, mint Zákànyban
  • Boldog István (Kunszentmárton az ő körzete) feltalálta a teleportálást
  • a kunszentmártoni álláskeresők négy órát utaztak, hogy meghálálgassák a zákányi polgi okosságait

  • egyszerű csalásról van szó, amivel a fél milliárdos “ Humánszolgáltatások fejlesztése a Kunszentmártoni járásban” című projektet akarták lepapírozni.

Nálam az utóbbi magyarázat nyert, főleg azért, mert Boldog körzetében a buherált közbeszerzéseken véletlenül többször szerepelt zákányi polgi cége.

Ennél egyértelműbb,

viccesebb, de egyben szomorúbb bizonyítékot nem fogok tudni már prezentálni a legelesettebb, legkiszolgáltatottabb honfitársainknak szánt EU-s pénzek ellopására. Feljelentést persze teszek majd, amit persze jól eltusolnak majd, ha nem lesz kormányváltás….”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Hadházy: Boldog István feltalálta a teleportálást?

About Author

Szólj hozzá!