Hadházy: eleve 500 ezerrel több szavazólapot nyomtattak…..

A 2018-as választást – így-úgy – megnyerte a Fidesz-KDNP. Ez vitathatatlan. A körülmények, ahogy az eredmény kijött, vitatható, egyre több információ lát napvilágot arról, hogy kik, mivel befolyásolták a végeredményt.

“Elég hiteles”

Hadházy Ákos közösségi oldalán osztott meg egy friss, ropogós gyanút, aminek eredetét egyelőre “elég hitelesnek”-nek minősíti.

“Kaptam egy elég hitelesnek tűnő információt arról, hogy eleve 500 ezerrel több szavazólapot nyomtattak illetve a választás napján is ügyeletet tartott a nyomda és vasárnap délután gőzerővel el is kezdtek nyomtatni.

Az elég meredek információt – lehetőséghez mérten – igyekezni fogjuk hivatalosan ellenőrizni, de ennél sokkal fontosabb azt elmondani, ami már most tudható

1) ez a választás eleve tisztességtelen volt azért, mert a kormánypropaganda éveken keresztül minimum százszor több pénzt ölt a kampányba, mint ami az ellenzéknek rendelkezésére állt, az is csak egy hónapig.

Számos tényt lehetne sorolni (pl a külföldön dolgozók levélszavazásának tiltását) még, de ez a legfontosabb.

Ha egy választáson nem egyenlő az ellenzék és a kormány esélye, az a választás nem szabad és nem tisztességes

2) Még mindig nem tudjuk, hogy rendszerszintű csalás vagy a lezüllesztett közigazgatás rendszerszintű inkompetenciája okozta a rengeteg törvénytelenséget és szabálytalanságot, de az biztos: akár így, akár úgy, ezek a rendellenességek alapvetően és joggal rendítik meg a választásba vetett bizalmat.

Csomag és közmédia = 99%-os Fidesz-győzelem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük