Hadházy: "ez sem Bergamo, hanem – sajnos – Szekszárd, a kórház koronás sürgősségi eseteket ellátó zónája" - Városi Kurír

Sorting by

×

Hadházy: “ez sem Bergamo, hanem – sajnos – Szekszárd, a kórház koronás sürgősségi eseteket ellátó zónája”

Ez sem Bergamo, hanem – sajnos – Szekszárd, a kórház SBO (sürgősségi osztály) folyosója, a koronás sürgősségi eseteket ellátó zónában. Ez a fotó is megmutatja, miért tiltja Kásler, hogy a kórházakból információ jöjjön ki. A járványt a kormány rosszul, titkolózva és kaotikusan kezeli. Emiatt a magyar egészségügy veszélyesen túlterhelt, gyakorlatilag összeomlott és erről egyáltalán nem az egészségügyi dolgozók tehetnek!

Hirdetés

A folyosón fekvő betegek képénél is többet elmond az összeomló rendszerről, hogy hogyan és miért került oda a képet készítő honfitársunk

A dokumentumokkal alátámasztott beszámoló alapján decemberben egyáltalán nem a vírusfertőzés, hanem egy teljesen más, akut, súlyos betegség gyanúja miatt került be a kórházba. Szerencsére javult az állapota, a zárójelentés szerint viszont több, komoly vizsgálatokat kellett volna még rajta elvégezni, amelyek egyszerűen elmaradtak.

A kórteremben ugyanis az addig vírusmentes beteg egy COVID-pozitív személy mellett feküdt, ezért a kivizsgálását nem tudták befejezni.

Miután kiderült, hogy „kontaktszeméllyé” vált, a gyorsteszt negatív, majd a PCR pozitív eredményt adott. Ezután – az eredeti, súlyos betegség, és az indokolt, de még el nem végzett vizsgálatok ellenére – a beteget kénytelenek voltak hazaküldeni. A „tiszta” osztályon természetesen nem maradhatott, a COVID-OSZTÁLYRA azonban a ZSÚFOLTSÁG MIATT NEM FÉRT BE – a zárójelentés szerint oda csak a súlyos légúti tüneteket mutató koronás betegek juthatnak be (sajnos nagyon sok, más kórházból érkező információk szerint ők sem mindig). Mivel a képet küldő honfitársunknak nem ilyen (hanem más, súlyos) tünetei voltak, orvosának egyszerűen haza kellett őt küldenie.

A folyosóra akkor került, amikor már belázasodva, öt napja jelentkező, valódi koronás tünetek miatt MÁSODSZOR is behozta a mentő a sürgősségi osztályra

Dél körül érkezett, de a túlterhelt kórházban este hét óráig tartott, amíg egy röntgent el tudtak végezni rajta. A korábban szükségessé vált, komplexebb vizsgálatokat az új tünetek ellenére sem végezhették el.

Szerencsére az állapota stabil volt, de az öt napja lázas betegnek a folyosón kellett várnia arra, hogy a betegszállító hazavigye. Este héttől éjjel egyig(!) kellett odakint ülnie a lázas, koronás betegnek, amikorra a túlterhelt személyzet neki is ágyat tudott szerezni, hogy legalább a folyosón feküdhessen. A betegszállító éjjel kettőkor vitte őt haza.

A történet sajnos nem egyedi, sőt!

Azonban kevesek vállalják be, hogy képet készítve és az esetüket akár névvel is vállalva dokumentálják a helyzetet. Az informátort védve a betegsége pontos részleteit kitakartam. Ugyanezzel igyekszem a kórház dolgozóit is védeni, mert egyáltalán nem úgy tűnik, hogy ők tehetnének az esetről. A bűnös az a magyar kormány, amely dilettáns, kapkodó és elhibázott „járványkezelése” miatt a kórházak extrém módon túlterheltek és amely a helyzetet propagandával és a valóság eltitkolásával akarja megoldani. A propaganda azt hazudja, hogy nincs nagy baj, illetve ha mégis van, akkor az elkerülhetetlen.

Néhány javaslatot alapvető javaslatot azonban mégis hadd említsek:

1) a helyzetet nem katonai fenyegetéssel kellene minden erővel titkolni, hanem őszintén beszámolni róla. Ez hasznosabb lenne, mint a sokmilliárdnyi hirdetés, hiszen óvatosabbá tenné az embereket, ezzel önmagában is csökkentené a betegszámot és a kórházak terhelését.

2) A COVID-fertőzések nagy része sajnos a kórházakban történik, pedig ezek számának csökkentése nem lenne ördöngősség. Mindenek előtt rengeteget kellene tesztelni. A napi néhány ezres tesztelés egy bűnösen rossz vicc. Több külföldön dolgozó magyartól kaptam részletes beszámolót arról,hogy pl. Ausztriában hogyan végzik a betegfelvételt: akár az egynapos beavatkozásra is a kórházban érkező beteget AZONNAL (kényelmes egyágyas) elkülönítőbe visznek, ott PCR mintát vesznek és csak annak negatív eredménye esetén engedik tovább. A PCR eredményre ráadásul nem napokat, hanem csak néhány órát kell várni. A sürgősségi eseteknél is azonnal, automatikusan tesztet végeznek. Mi azonban még mindig bűnösen kevés tesztet végzünk, pedig a feleslegesen és horribilisen drágán vásárolt lélegeztetőgépek árából egészen komoly laborkapacitást építhettünk volna ki.

3) Ha szükség van rá, mert kicsúszott az ellenőrzés a kormány kezéből, a szigorítások egyszerűen elkerülhetetlenek. Még akkor is, ha a tömeges oltás belátható – de csak több hónap múlva(!) várható – közelségbe került. Jelen pillanatban azonban Orbánon kívül senki sincs abban a helyzetben, hogy ezt meg tudja ítélni. Két esetben kell ugyanis szigorítani: ha az a bizonyos R-szám (a vírus terjedésének sebessége) ezt indokolja, vagy a kórházak veszélyesen túlterheltekké válnak. Előbbit a kormány titkolja, de tesztelések nélkül az is lehet, hogy nincs is róla információja. Utóbbit is minden erővel titkolja, pedig erről biztosan van pontos információja.

A kormány azonban beéri azzal, hogy propaganda szinten beszéljen arról, hogy „minden élet számít

Azonban most is igaz: nem azt kell nézni, mit mondanak, hanem azt, hogy mit tesznek.

Sajnos vannak még megrázó képeim arról, hogy mekkora hazugság az orbáni mondat „a második hullámot kivédtük”. Vigyázzanak magukra!

Forrás

figyujo 1 3 1

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Hadházy: “ez sem Bergamo, hanem – sajnos – Szekszárd, a kórház koronás sürgősségi eseteket ellátó zónája”

  • 2021.01.05 - 11:07
    Közvetlen hivatkozás

    Sajnos nem kell ehhez covid 19 hogy a kórházakban ilyen állapotok legyenek ,, mivel a szuper Budapesti Honvéd kórház a virus elött is igy müködött. ott is reggeltől éjjelig halálos rákbeteg bátyámmal várakoztunk a sürgősségin, mire végre egy orvost elkaptam csak annyit válaszolt a bátyámnak már ugyis mindegy neki már nincs sok hátra.. esküszöm igy volt !! ennyit ér ma egy ember ennek mocskos kormánynak,, de a stadionok Viktor játákszerei épülnek szépülnek. hányingerem van ettől az erkölcstelen, hazug kormánytól, remélem bitófán végzik, Viktort és sleppjét kellene ilyen helyekre betenni ? nem is tudják mi az élet és mi folyik a mindennapokban, mert csak a harácsolás ,pénz és hatalom ami érdekli ezt a fidesz bandát !!!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.