Nem az a baj, hogy egyre több sportoló érvel az atlétikai vb és annak megrendezéséhez elengedhetetlen stadion mellett, baj az ha érveik nem igazak. Legutóbb Kemény Dénes bukott bele egy hamis adatba. 

Újabb nagy hal Hadházy horgán

Amikor egy politikust kapnak hazugságon, elég baj tudom, de az embernek már a szeme sem rebben, “ilyenek ezek” általánosítunk hamisan és károsan. Amikor viszont az élet más területén kiemelkedőt alkotott példalépeink vetemednek ilyesmire, bármennyire is nyugtatgatják magukat azzal, hogy jó ügy érdekében teszik, olyan rombolást végeznek ami csak nehezen lenne megfogalmazható. Hadházy Ákos oldalán találtuk az alábbi bejegyzést:

„Nem beszéltük meg, hogy ezt a kérdést kapni fogom”

– buktatja le Kemény Dénes egy fél mondattal, hogy is működik a sportlobbi, hogyan próbálja minden eszközzel keresztülverni a következő, százmilliárdos beruházást.
Az egykori kiváló vízilabdaedző – aki az egyetemi docensi címét is ezért kapta – egészen hajmeresztő dolgot állít: szerinte az atlétikai stadion egy „óriási tömegsport centrum lesz”.
Egy valódi tömegsport centrum nagyszerű dolog enne – a budapestiek pontosan tudják, milyen nagy szükség lenne erre is –, de az biztos nem kerülne 130 milliárd forintba. Ahogy azt is nehéz elképzelni, hogy a vébé után 15 ezresre visszabontott stadiont valaha még egyszer megtelik nézőkkel.

Én nagyon remélem, hogy a Fővárosi Közgyűlés ráébred, hogy egyebek mellett a stadionstop ígéretének köszönheti az ellenzék a győzelmet Budapesten, és egy egyszerű szavazással megállítja az újabb esztelen nagyberuházást!

Friss hírek>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1 hozzászólás

  1. Egy Fidesess politikus természetesen korrupt,hazug”ember”,ezen senki nem lepődik meg.De egy Fidessnek benyaló,híres sportoló hazugságain,azért joggal mérgelődhetünk.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét