Hadházy: Ismerje meg Borkai polgármester feleségének egészen elképesztő méretű birtokát!

Egyelőre csak kívülről, illetve a Google térképének köszönhetően távolról, azonban ez a látvány is egészen impozáns – pláne, ha ismerjük a méreteket is.

A jól fizetett pedagógus

A havi bruttó 1 millió (+250 ezer olimpiai járadék) fizetésű polgármester nyilvános vagyonbevallásában 1,5 hektár SZÁNTÓ ugyan szerepel Sokorópátkán. Ám a telekkönyvi kivonatok szerint pedagógus(!) felesége a festői fekvésű községben 4 hektárnyi(!!) telket vásárolt össze 2012 óta.

Az egyesített telek pedig egészen lenyűgöző módon átalakult.

fotó: H.Á.

Ha nem is olyan nagyszabású, mint a Főnök kastélyai és bunkerje Alcsúton, azért az már most látszik, hogy méltó a velejéig korrupt fideszes elithez, méltó az adriai bulikhoz és méltó a semmiért havi egymilliót kaszáló gyermekhez is.

Az információt egy ott dolgozó építőmunkástól hallottam,

szerinte pl. az egész területet alagcsövezték (csak ennek költsége több tízmillió), gyönyörű jakuzzit is építettek bele, a teniszpálya pedig ugye kívülről is látszik, csakúgy, mint a szőlőskert a hegyoldalban. Sajnos ez nem nagyon tud máshogyan összejönni, mint ha azok az információk a táskákban a maldív és horvát bankokba szállított pénzekről valóban igazak.

Ezek a képek még inkább bizonyítják: azon a jachton nem az volt a baj, hogy az urak kétes erkölcsű fiatal hölgyekkel játszottak, hanem hogy a hölgyek rossz erkölcsű, öregedő urakkal szórakoztak.

Mégegyszer ki kell mondani: ez az ügy nem a fellációról, hanem a korrupcióról szól! Kőkeményen.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük