Lehet ezt még fokozni! – Hadházy képviselő a “csodapiac-felhozatal” nyomában

20-30 millió, azt gondolja, hogy “potom összeg”? Pedig, ha megszorozza a többezer kicsi falu számával, akkor már tetemes mennyiségű közpénzre rúg a végeredmény. Egyébként ez az összeg sokkal elképzelhetőbb mennyiség, mint a milliárdok a rengeteg nullájukkal. Az megfoghatatlan, ez mindannyiunknak “emberközeli”. Hadházy képviselő nem először számol be “piacépítés” címszó alatt kis településeknek kiutalt milliók kétes elköltéséről.

A vasárnapi soros: Nagyfüged

Nagyfüged cirka 1.600 ember lakta község Heves megyében, a Gyöngyösi járásban. A független képviselő szerint

“Lehet ezt még fokozni. Ha nem látná, a képeken egy újabb csodapiac van, 25 millióért, Szabó Zsolt fideszes képviselő körzetében, Nagyfügeden. A beruházás 2017-ben indult és akkor az egész összeget kifizették előlegként.

400 nm térkövet, egy 10 négyzetméteres budit és három fedett padot kellett volna lerakni 2020 augusztusig, de nem sikerült abszolválni…

A képeket küldő helyi lakos szerint ez egyáltalán nem a polgármester sara, és ezt el is hiszem neki

Szabó Zsolt körzetében ugyanis nem az önkormányzatok döntik el,

hogy kivel végeztetik el a munkát, hanem bizonyíthatóan ugyanúgy központilag manipulálják a közbeszerzéseket, mint Boldog István körzetében tették (és emiatt ebben a körzetben is nyomoznak. A polgármesterek ki vannak téve az országgyűlési képviselők zsarolásának:

csak akkor kapnak bármilyen fejlesztésre pénzt, ha jól szavaz a falu és ha engedik, hogy központilag jelöljék ki a kivitelező céget.”

oltások

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük