Hadházy: ha állva mobiloznak, üljenek le! Tényfeltártak a fiúk és kiderítették, hogy állatorvos vagyok!

A „Pesti Srácok” című propagandalap hatalmas tényfeltáró munka után újabb leleplezésre készül! Ha állva mobiloznak, üljenek le, mielőtt tovább olvasnak, olyan szörnyű a hír: állatokat gyógyítok!

Ha már megkérdezték, válaszolt….

Legalábbis erre utal Hadházy Ákos képviselő szerint, hogy furcsa kérdéseket küldtek neki éjjel 11-kor. A válaszokat nem várták meg, publikálták a cikket, pedig ezt írtam nekik:

“Büszke vagyok a hivatásomra, fontos és szép munkának tartom az állatok gyógyítását és valóban nem fordultam el teljesen ettől a munkámtól. Arra is büszke vagyok, hogy szemben a Fidesz vezetőivel, én az életemben valódi munkát végeztem egy tisztességes szakmában a politikán kívül is. Jelentős függetlenséget és szabadságot ad az a tény, hogy – szemben a fideszes politikusokkal –

nem kell görcsösen kapaszkodnom a parlamenti székemhez és van hová visszamennem, ha már nem leszek képviselő. Büszke vagyok arra is, hogy emiatt nem kell rossz kompromisszumokat kötnöm a politikában, nem kell elhallgatnom dolgokat csak azért, hogy nehogy elvesszem a megélhetésemet.

Tisztában vagyok azzal, hogy a Fidesz egyik legelső, aljas intézkedése volt az összeférhetetlenségi törvény módosítása

Ez megtiltotta minden kereső tevékenység végzését a képviselőknek a mandátuma idején, viszont a vállalkozásuk megmaradhat, akár az állammal is üzletelve.

Ezzel ellehetetleníti, hogy komoly orvosok, jogászok, mérnökök, tanárok, szakmunkások anélkül képviselők legyenek, hogy gyakorlatilag feladják a tisztességes szakmájukat. Hiszen négy év alatt gyakorlatilag leépül az ügyfélkörük, praxisuk és négy év alatt a szakmai tudásuk, gyakorlatuk is avulhat.

Nem csoda, hogy a végeredmény az, hogy annyi inkompetens, semmihez nem értő Simonka és Boldog István ül a parlamentben. Orbánnak ezzel kettős célja volt: egyrészt nem baj neki, ha a frakcióját jórészt egyszerű gondolkodású, de cserébe mélyen szervilis emberek alkotják.

Másrészt az, akinek nincsen tisztes polgári foglalkozása, könnyen zsarolható: maradj csendben, vagy repülsz a jó fizetésű székedből

Én nem ezt az utat szerettem volna választani. Van célom, szeretnék minél többet megtenni az intézményesített korrupció ellen, de szeretném meghagyni magamnak a lehetőséget, hogy a tisztességes és szeretett szakmámba térjek vissza, ha

 • 1) elvégeztem a feladatom vagy
 • 2) azt látom, hogy nincs rá lehetőségem, vagy azt nem szeretnék a választók

Két lehetőségem volt:

 • 1) Azt csinálom, mint Borkai vagy Dézsi Csaba győri polgármesterek: odamegyek Orbánhoz és megkérem, hogy hozzanak olyan törvénymódosítást , amelyik kiskaput ad számomra.
 • 2) A jelenleg hatályos szabályok szerint járok el és így próbálom megtartani szakmai jártasságot.

Utóbbit választottam:

az állatorvosi praxisomat működtető vállalkozást továbbra is vezetem, részt veszek a szakmai irányításban, konzultálok esetekről az alkalmazott kollégákkal és ha nagyon szükséges és az országgyűlési munkám engedi, helyettesítek is.

Leginkább ügyeleti időben szoktam beugrani, sajnos még így sem tudjuk a folyamatos ügyeletet biztosítani, ami komoly probléma Szekszárdon, de igyekszünk. Ezért viszont a törvényeknek megfelelően nem veszek fel fizetést. A távollétemben a rendelő megfelelő színvonalon üzemel, de fizetést csak a kollégáim kapnak, nyereséget pedig nem vettem ki a vállalkozásból, a képviselői alapdíjból fenn tudom tartani a családomat (megjegyzem, ebben a ciklusban tudatosan nem vállaltam semmilyen alibi tisztséget a parlamentben, így a legkevesebbet kereső képviselő vagyok, de ennyi pénzből meg kell tudni élni).

Meggyőződésem, hogy ezért a fizetésért akkor is megdolgozom, ha valóban szoktam konzultálni egy-egy esetről a kollégákról, néha beugrani egy sürgős császármetszésre, bélelzáródás vagy gyomorcsavarodás műtétre, remélem, a mostanában az állatvédelemmel kampányoló fideszes propagandát ez nem zavarja nagyon! Horribile dictu – útlevelet is szoktam kiállítani. Bár nem kötelességem tudni, hogy az általam kiadott útlevelek céljáról, az elmondható, hogy nagy többségük menhelyi állat, amelyet külföldi segélyszervezetek adoptálnak.

Azt, hogy az ellenzéki képviselőnek járó fizetésért megdolgozom,

jól mutatja, hogy az évi 150 milliárd adófizetői pénzből kitartott propaganda média rendszeresen mocskol a legképtelenebb vádakkal. Bevallom, azt nem gondoltam, hogy fel fogják számomra róni, hogy állatokat gyógyítok!

És íme, itt vannak a „Pesti Srácok” kérdései:

 • Ha állatorvosi munkáját szünetelteti, ahogy a vagyonnyilatkozatában idén is és korábban is állította, hogyan állíthat ki, vagy ki állít ki az ön pecsétjével kutyáknak útleveleket?
 • Ha a cégében teszi, ahol állatorvosként is dolgozik, azt miért nem jelentette be az Országgyűlés elnökének, és az ebből származó rendszeres bevételét miért nem szerepelteti a vagyonnyilatkozatában, ahogy más politikus, ha egyéb munkából származó rendszeres bevétele van?
 • Hogyan lehetséges, hogy a vagyonnyilatkozata szerint a Szekszárdi Állatkórházban foglalkozását szünetelteti, de a rendelő honlapja és Facebook oldala is önnel van tele, még a műtőből is találtunk fotót?
 • Akkor most dolgozik vagy szünetelteti a praxisát, ha az előbbi, amit a fentiek alátámasztanak, akkor miért nem jelenti be a szabályoknak megfelelően az országgyűlés hivatalában és szerepelteti így a vagyonnyilatkozatában, ön aki az átláthatóság és korrupció ellenesség élharcosának tartja magát?
 • Hova kerültek azok a kutyák, a Nébih összesítése szerint tavaly január óta stílszerűen 101, akiknek útlevelet kiállított: Tavaly is és idén is szinte az egész világ zár alatt van, ön a teljes zár alatti hónapokban is állított ki útleveleket, amikor nyilvánvaló, hogy emberek sem utaztak. Esetleg kölyökkutyák rendszeres külföldre értékesítéséhez nyújt segítséget vagy mentett kutyákat juttatnak ki külföldre?

Buday Gyula is rárepült a témára

“… Akkor most mi helyzet a korrupció bajnokával?

Mégis csak állatorvoskodunk feketén, amiért még pénzt is kapunk, és ezt eltitkoljuk a vagyonnyilatkozatunkban??…”

 

hadházy orvos

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

 • 2021.03.24 - 07:13
  Közvetlen hivatkozás

  Miért kéne normális dolgot várni a pestiprosti című szennylaptól?Erre telt tőlük….

  Válasz
 • 2021.03.24 - 09:10
  Közvetlen hivatkozás

  Jó, hogy van egy Hadházy, még kellene egy pár darab belőle.Bezzeg a prostisrácok annyian vannak, hogy alig férnek el egymástól.

  Válasz
 • 2021.03.24 - 12:38
  Közvetlen hivatkozás

  Hiába próbálkozik, a sok szemét kormánypárti patkány,, nem jön be a sok negativ kritika, éppen az ellenkezője,,, Hadházy szimpáriája egyre novekszik, hahahahhahaa.. sok fidesz irigy idióta

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük