Sorting by

×

Hadházy: konzultáljunk igazán fontos dolgokról!

A koronavírus-járvány miatt talán kevesebb szó esik róla, de a kormány nem tett le a március közepén induló legújabb „nemzeti konzultáció” tervéről.

Orbán Viktor már 2010 óta folyamatosan ellenségeket keres,

de most szintet lépett: korábban távoli intézményekkel, öreg milliárdosokkal hadakozott, most viszont saját népének egyes csoportjai ellen kelt gyűlöletet, hogy hatalmát megtarthassa.

Ne vegyen részt ebben!

Ehelyett van egy ajánlatom: készítettünk egy saját, valódi kérdéseket tartalmazó ívet az ország valós gondjairól, és arra buzdítunk mindenkit, hogy ezt tegye a válaszborítékba és ezt küldje vissza a kormánynak! Az íveket még a „nemzeti konzultáció” kezdete előtt nyilvánosságra hozzuk, hogy már az első naptól legyen lehetősége visszaküldeni a valódi konzultációt a kormány által küldött ingyenes, anonim válaszborítékban. Az íven nyolc kérdés lesz. Nyilván lehetne még sok más is, de dönteni kellett, és én úgy látom, ez a nyolc kérdés nagyjából lefedi a legfontosabb problémákat

Az elmúlt hetekben sok megkeresést kaptam az ügyben, ezért tudom, hogy vannak, akik mást szeretnének: például begyűjtenék a kormány konzultációs íveit.

Erre is lesz lehetőség, nyilvánosságra fogunk hozni egy postai címet, ahová beküldhetik a kormány újrahasznosításra váró íveit.

A célunk kettős:

üzenjünk a kormánynak és az Önök segítségével eljuttassuk a kérdéseinket azokhoz is, akiket nem érnek el a valódi hírek, csak a kormányzati agymosás. Utóbbi nagyon fontos!

Ahogy a “Nemzethy Konzultáció” fő feladata a hazugság terjesztése és az indulatok keltése, a valódi konzultáció feladata az igazság terjesztése kell, hogy legyen!

Ha Önök is úgy akarják

és lesz elég önkéntes aktivista, mi megvalósítjuk ezt az akciót – lényegében minden készen áll az indulásra. Mögöttünk nem állnak állami milliárdok és saját médiabirodalom. Ahhoz, hogy a Valódi Konzultáció ívei eljussanak a lehető legtöbb emberhez, illetve be tudjunk gyűjteni minél több ívet tudjunk begyűjteni, önkéntes segítőkre van szükségünk, nélkülük az akció nem működhet (hiszen nem várhatjuk el széles tömegektől, hogy pl. borítékot és bélyeget vegyenek a kedvünkért).

Jelentkezni ezen a linken lehet:

(Természetesen figyelemmel leszünk a koronavírus terjedésére. Komolyabb kockázat esetén pl. nyilván nem várhatjuk el senkitől, hogy kiálljon egy zsúfolt aluljáróba, ezért többféle cselekvési lehetőséget is tervezünk és az időzítést a járványhelyzethez igazítjuk.)

Forrás

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.