„Megcsípjük, Oszi!”, avagy Hadházy Ákos valakinek nagyon a tyúkszemére lépett! – Elő a jól beválttal: ha nincs ügy, kreálni kell?

Ha az ember elég energiát, időt és kreativitást öl abba, hogy megcsípje a mellébeszélőt, a sumákolót, akkor az eredmény sem marad el. Erről ki tudna többet mesélni kerítésen belül, mint Hadházy Ákos, akinek azzal telnek a napjai, hogy azt kutatja, melyik politikai közszereplő mikor, mit szándékozik elhallgatni, uram bocsá’ elhitetni a néppel, hogy a fekete valójában piszkosfehér.

„Valakinek nagyon a tyúkszemére léptem…

Úgy néz ki, ha újabb dolgot derítek ki Rogánról, akkor pár nap múlva a propaganda már arról fog cikkezni, hogy a páciensemmel flörtöltem… Bár talán egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy elé tartott papírlapot.”

-kezdte szerdai helyzetjelentését Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán.

„Persze megoldanak mindent és még az is lehet, hogy jobban vigyáznak arra, hogy a napszemüvegben ne tükröződjön vissza a papír. Mint azon a hétéves(!) kamu videón, amit Rogán kínjában 2015 után újra elővett, bár egyszer már felsült vele. (a videót akkor készítették, amikor Farkas Flórián munkahídját lelepleztem)
Persze ha megtennék, ugyanúgy feljelentem őket, mint most. Sajnos tudva azt, hogy semmit nem érek el vele, ha pár év múlva a bíróság százezer forint pénzbüntetésre ítéli őket, a helyreigazítást pedig nem hozzák le.

Úgyhogy marad a bizakodás abban, hogy az emberek többségének nem ment el a józan esze, mert tudom, hogy nem ment el.

Itt azért emlékeztetni szeretnék a börtönviselt egykori képviselő, Zuschlag János szavaira, aki egy lehallgatott telefonbeszélgetésben elég egyértelműen elmondta, neki produkálnia kell ellenem valami lejáratót, és az sem baj, ha nem igaz, akkor kreálni kell.”

A kommentekből….

„Ákos !! Igen sokan tisztában vagyunk azzal, hogy a fidess most minden aljasságot ki fog találni !! Az életére vigyázzon nagyon…. Sok példa van arra, hogy náluk minden belefér a hatalmuk megtartásába !!”

„Ennyi szutykot kisöpörni a szőnyeg alól elszántságra és bátorságra vall. Minden tiszteletem az öné. Nagyon vigyázzon magára …. Egyre dühösebbek lesznek és mint tudjuk a patkány is harap ha sarokba szorítják.”

„Az lenne a gyanús, ha téged nem támadnának, Ákos! Sok erőt és kitartást!”

„A Tolna megyei Népújság —és mivel egy az akol minden megyei lap—-már ezen csámcsog. Mindent bele Ákos!”

„Az emberek józan esze nem ment el..csak próbálják elvenni..”

„Azért plakátokat ragasztani , az autó tetejére tett létrával, nem kellene elindulnod! Jobb a békesség.”

„Nem jól van ez így. Fosozunk, hogy O1G így, O1G úgy, és egyre inkább az látszik kiderülni, hogy Rogán Ubul majdnem annyira saras, mint a főnöke, de valahogy mégis tized annyira se ütjük. (lendvay-s droidoknak: csak verbális ütésre gondoltam)”

Kapcsolódó

 

"Megcsíptük, Oszi!", avagy Hadházy Ákos valakinek nagyon a tyúkszemére lépett! - Elő a jól beválttal: ha nincs ügy, kreálni kell?

One thought on “„Megcsípjük, Oszi!”, avagy Hadházy Ákos valakinek nagyon a tyúkszemére lépett! – Elő a jól beválttal: ha nincs ügy, kreálni kell?

  • Ne Hadházi Ákos vigyázzon magára – most már nekünk is vigyázni kell rá. Nem elég odaadni a forró krumplit, de a felelős rendszert meg kell dönteni!
    Veled vagyunk Ákos, jöhet a harmadik verés Dobrogire!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük