Hadházy: Orbánék a bőrülésekben pöffeszkedve kinéznek a repcsi ablakán és röhögnek Önökön….

Csak rögzítsük a tények kedvéért: Orbán mégis a honvédségi luxus repülőgépet is használta a katari meccsnézéshez – kezdte bejegyzését Hadházy Ákos a legújabb Katar-őrület kapcsán, aminek keretében a regnáló politikusai szép számmal “emelték a város fényét” látogatásukkal.

Mit meg nem tesz -mert teheti!- az ember egy meccsért…..

“Az Átlátszó tegnap megírta, hogy a 606-os lajstromjelű “hovédségi” jet tegnap reggel érkezett a világbajnokság helyszínére, de Orbán nem azzal (hanem Csányi vagy Mészáros gépével) utazhatott, mert reggel még jó reformátushoz illően katolikus misén vett részt.

Így a “honvédségi” jet üresen ment előre a katari-magyar baráti kapcsolatok erősítésére, hogy éjszaka már Orbánt vigye Brüsszelbe.

Útközben integethetett Szijjártónak, aki viszont a másik luxusgéppel érkezett ma hajnalban Brüsszelből Katarba

Ilyen nagyra még soha nem nőtt a katari-magyar barátság, hogy egyik nap a meccs előtt még Orbán beszél a katari miniszterelnökkel, majd másnap egy másik géppel Szijjártó repüljön oda tárgyalni. Állítólag ő nem fog maradni a meccsen, ma már utazik tovább…Talán Orbán nem tudta letárgyalni a dolgokat, ezért kellett Péternek szólni, hogy jöjjön segíteni.

Egy egy ilyen út kb 30 millióba fáj Önöknek

és biztos vagyok benne, hogy miközben a bőrülésekben pöffeszkedve kinéznek ezek az emberek a repcsi ablakán, röhögnek Önökön. Jól tudják, hogy a propagandagépezet még arra is alkalmas, hogy ezt a felfoghatatlanul urizáló pazarlást úgy mutassák be magyarok millióinak, mint a keményen dolgozó kisember gürizését.”

Pin It on Pinterest