Hadházy: az ország minden lakosa évi 2.100 forintot fizet azért, hogy Marsi Anikó szabadon mocskolódjon (mert némán hagyjuk)

Február 1-e a magyar közéletben a vakcina-beszerzés, az oltásiterv-nélküliség, a “mindenért Brüsszel a hibásozás” mellett főleg arról szólt, hogy ezen a napon kellett nyilvánossá tenniük a képviselőknek vagyonnyilatkozatukat, aminek formálisan eleget is tettek. A tartalmi része -most is, mint eddig minden esetben- kérdéseket vetettek fel.

A TV2 olvasata

A TV2 Tények című műsora Marsi Anikó hírolvasó “előadásában” foglalkozott a vagyonnyilatkozatokkal, pontosabban kettővel: Gyurcsány Ferencével és Hadházy Ákoséval. Utóbbi esetében főleg azt rótták fel, hogy

“a szavazóitól kért pénzt Hadházy Ákos azért, hogy kifizesse a kormány elleni akcióiért kiszabott közel hárommillió forintos büntetését. Ez derült ki a szélsőbaloldali politikus vagyonnyilatkozatából….”

A független országgyűlési képviselő közösségi oldalán fejtette ki véleményét a Marsi szájából elhangzottakra:

 • “1) Marsi Anikó az adófizetők pénzéből a TV2-nek fizetett évi 21 milliárdért (!) hazudozik. Ha úgy tetszik, az ország minden lakosa évi 2100 forintot fizet azért, hogy Marsi Anikó szabadon hazudozhasson és mocskolódjon. (mert némán hagyjuk)
 • 2) Köszönöm a propagandatévének, hogy segít felhívni a figyelmet jóakaratú magyar emberek segítségére. Bár nem lett volna kötelező, de azért írtam bele az adományaikat a vagyonbevallásomba, mert büszke vagyok rá és meg szerettem volna köszönni azoknak, akik segítettek
 • 3) jól látszik, ez mennyire zavarba ejti a hatalmat, akik azt szeretnék, ha csak az általuk kiutalt pénzből működne az ellenzék és csak azt mondaná el, amit Orbán megenged nekik
 • 4) Bár a “tudósítás” nem beszél róla, de úgy tűnik, gazdagabb vagyok a miniszterelnöknél…
 • 5) A “Tényeknek” véletlenül sem sikerült eltalálnia, hogy milyen büntetésekről volt szó. Péterfalvi pl. nem a konzultációs ívek miatt büntetett.
 • 6) Szélsőbaloldali politikus talán Marsi Anikó és megbízói jó moszkvai nagynénikéje lehet, én biztosan nem.”

Amiről nem volt szó a TV2 Tények című műsorban….

Egy követésre érdemes példa….

egyetemek

2 hozzászólás

 • 2021.02.02 - 18:18
  Közvetlen hivatkozás

  Marsi inkább a saját háza táján rendezkedjen. Teljesen egyet értek Hadházy úrral.

  Válasz
 • 2021.02.23 - 15:18
  Közvetlen hivatkozás

  Alja lefizetett sarki, OV pincsikutyája ez is, mennyit kap ö ezekért a felszólásaiért??? azt bezzeg nem mondja…

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük