Hadházy Ákos: Müller Cecília bukdácsolása a valós és hamis “tények” között

Hadházy Ákos  vs. Müller Cecília! A független képviselő a kormány egyik legelszántabb ellenfele, aki egyébként az egészségügyben dolgozik, most ismét felhívta a figyelmet a tisztifőorvos bukdácsolására a valós és hamis “tények” között.

Mit nem tud Müller Cecília?

“Müller doktor legújabb „válaszából” kiderül: nem csak azt nem tudja, hogy egy adott napon melyik kórházban hány beteget kezelnek, de azt sem, hol hányan halnak meg. Az is baj lenne, ha tényleg nem lenne ilyen adata, de az igazi tragédia az, ha  csak hazudja, hogy nem ismeri ezeket a részletes számokat. Ebben az esetben ugyanis egyetlen indoka lehet a hazugságra: az önmagában is szörnyű halálozási statisztikák a valóságban még rosszabbak lehetnek. A kórházankénti halálozások napi számának eltitkolásának ugyanis egyetlen ésszerű magyarázata az lehet, hogy így nem ellenőrizhető az összesített statisztika, nem buktatható le, ha csalnak a számokkal, egy adott kórház dolgozója nem tudhatja megnézni, hogy a náluk történt haláleset benne van-e a napi összesítésben.
Ennek pedig csak egyetlen oka lehet: a propaganda azt próbálja beadni, hogy persze van baj, de nálunk mennyivel jobb a helyzet, mint mondjuk Ausztriában. Igaz, hogy ez még a hivatalos adatok alapján sem igaz (csak ha a tavaszi számokkal hígítják a mostani statisztikát), de ez a hazugság százak, ezrek életébe kerülhet, hiszen ezért késlekedik a kormány az intézkedésekkel (meg persze azért is, mert járvány idején a melegek örökbefogadásával, a korrupció nyomainak eltüntetésével vagy az új választási törvénnyel van elfoglalva).”

Lássuk, mit mondanak ma ők!

4238 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 107 beteg

2020. november 15. – 09:18

4238 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 140 961 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 107 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 3097 főre emelkedett, 31 599-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 106 265 fő. Az aktív fertőzöttek 24%-a, az elhunytak 26 %-a, a gyógyultak 27%-a budapesti. 7013 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 569-en vannak lélegeztetőgépen.

Müller Cecília

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük