Sorting by

×

Hadházy: vicctábornok rossz-vicc propagandavideójában 3 helikopterrel szállt fel – Lehetett volna 7 is, az is meseszám!

Arról tett a közmédia, hogy mindenki értesüljön a “hatalmas hírről”, miszerint Orbán miniszterelnök -vicctábornok- saját kezűleg védi meg az ebben hinni akarókat -a …. mitől is?- és lecuccolt Debrecenbe, -nem a határhoz!- hogy kellően hatásos fotók-videók készülhessenek hőstettéről. Pénteken újabb lapáttal tett a kampány-pózolás fotóanyagához.

Hadházy Ákos belement a részletekbe….

“Orbán három (3!) helikopterrel utazott le Debrecenbe a “védekezést megszervezni”. Vicctábornok újabb rossz vicc propagandavideót tett közzé, amin már sajnos nevetni sem lehet.

Ezeknek a helikoptereknek az óránkénti üzemeltetési költsége horribilis, milliós nagyságrend

Így több millió forintba került ez a kis kampányfilm Önöknek, nekünk.

Egyébként 20 ilyen Airbus helikoptert vettünk, van közöttük, amivel lőni is lehet néhányat, bár a komoly páncélzat híján kérdéses, hogy éles helyzetben mire lehet igazán használni őket. Amúgy is inkább (kis)csapatszállító, sebesültszállító, kutató-mentő, tűzoltó feladatokra vettük őket.

És persze mint látjuk: eddig leginkább operett katonásdira.”

 

 

Arról tett a közmédia, hogy mindenki értesüljön a "hatalmas hírről", miszerint Orbán miniszterelnök saját kezűleg védi meg az ebben hinni akarókat -a .... mitől is?- és lecuccolt Debrecenbe, -nem a határhoz!- hogy kellően hatásos fotók-videók készülhessenek hőstettéről. Pénteken újabb lapáttal tett a kampány-pózolás fotóanyagához.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Hadházy: vicctábornok rossz-vicc propagandavideójában 3 helikopterrel szállt fel – Lehetett volna 7 is, az is meseszám!

  • 2022.03.19 - 08:22
    Közvetlen hivatkozás

    a kamuzáshoz 1 szavam sincsen, de azért megkérdezném, hogy az ellenzéknek hány helikoptere van? Pláne harcias, páncélozott meg miegymás?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.