Sorting by

×

Hadházy: Völner nem magányos harcos! Ne hagyjuk, hogy a botránya elterelje a figyelmet a Végrehajtói Kar törvénytelenségeiről!

Egyértelműnek tűnik, hogy Völner Pál országgyűlési képviselő, igazságügyi miniszterhelyettes nem egyedül találta fel a csőben a lyukat, nem saját kútfeje eredménye, hogy évekig (?) háborítatlanul működhetett. A hivatalos verzió szerint: hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmény a vád ellene. Hadházy képviselő -ahogy azt tőle megszoktuk- nem áll meg a felszín-kapargatásnál, mélyebbre ás….

A Végrehajtói Kar törvénytelenségeiről….

“A képen a végrehajtók EGYIK székháza látszik, a Városliget közvetlen szomszédságában. A panasziroda és az ellenörzési osztály van itt (panaszt persze csak elektronikusan lehet benyújtani). Az épületben három szintet bérelnek kb. 1800 négyzetmétert, nagyjából havi tízmillióért. A második szinten szálláshelyek vannak, amit azok a szegény végrehajtók használhatnak, akit Pestre szólít a kötelesség – mégse kelljen szállodára költeni a nehezen megkeresett pénzüket.”

fotó: H.Á. facebook oldala

“Völner Pál megvesztegetése persze botrány, de nagy hiba lenne, ha elterelné a figyelmet a Végrehajtói Kar által elkövetett törvénytelenségekről

Persze ott is vannak tisztességes emberek, akiktől az elmúlt napokban sok durva információt kaptam. Ezek között persze a legsúlyosabb, hogy az egyes végrehajtók milyen nagyvonalúan és változatos módon tudják “leköltségelni” a munkájukat, hogyan tudják degeszre keresni magukat a – sokszor önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került – adósokon. De sokat és biztosan keresnek azokon is akik a kintlévőségeikhez szeretnének hozzájutni.

Völner hozott például egy olyan jogszabályt (vajon mennyit kapott érte a végrehajtóktól?), hogy a nekik fizetett előleget akkor sem kell visszafizetniük, ha egy forintot sem sikerült behajtaniuk.

Számomra legalább ilyen megdöbbentőek a Végrehajtói Kar gazdálkodásának lazaságáról szóló információk. Törvénytelen módon a honlapról hiányzik az 5 milliónál nagyobb szerződések listája, pedig legalább ennek az épületnek a bérletét, ugye szerepeltetni kellene…”

Annyit azért megtudunk,

hogy a Végrehajtói kar apparátusában (ők NEM az egyéni végrehajtók, hanem a felettük levő apparátus)

bruttó 1 millió a havi kereset.

Ami a legszebb:

olyan dokumentum jutott a birtokomba, hogy a végrehajtói kar vezetői kötelező karácsonyi bulit szerveztek az alkalmazottaknak, ahol Takács Katalin irodavezető fog szónokolni. Azt is elmondták nekik, hogy

továbbra is tilos bármit beszélniük, cserébe MINDENKI jutalmat kap majd, teljesítménytől függetlenül.

Figyelem! Végrehajtókra szükség van, bármennyire is ellenérzése lehet sokaknak a szó hallatán. De nagyon nem mindegy, hogy milyen módon végzik a munkájukat. Az ellenzéknek fontos fogadalmat kell tenni, hogy győzelem esetén a mostani rendszert teljesen újragondolja és a régi helyét sóval hinti be.”

A véleményekből….

“Meg kell vizsgálni, hogy a “bedőlt” banki hitelek után elárverezett ingatlanok kerültek-e világosan körülhatárolható érdekcsoportokhoz, kik ezek, és ezeknek mi a viszonyuk az adott ügyben eljárt végrehajtókkal, követelés kezelőkkel és a bankokkal. Érdekes fejleményeket látnánk, ez meggyőződésem.”

“Ha(!!!!!) lenne kormány, ami működik(!!!!!), azonnal törvénybe kéne foglalnia, hogy az összes(!!!!!!) végrehajtási eljárást – a teljes végrehajtói kar MINDEN tagjára vonatkozóan – fel kell függeszteni. Nem engedni a működésüket, míg nem tisztázódik a helyzet! Amúgy is sok olyan ügy van, ami már elévült, de megpróbálják az adósokat zaklatni továbbra is és kiforgatni minden vagyonukból!”

“Alapvető törvényi felülvizsgálatra szorul, hogy pár év alatt miként válhat akár százszorosára egy behajtandó követelés, amelyhez a követelés kibocsátója további költségeket nem rendel? Ez a lakossági “kis” behajtások zöme, ami lejtőre állíthatja egy család gazdálkodását. Nem csoda, hogy a busás ingyen gazdagodás vonzza a döglegyeket..”

“Ebben az a szomorú, hogy Völner lebukása kellett ahhoz, hogy egyátalán beszéljünk ezekről az anomáliákról. A szemünk előtt zajlott, mindeki, főleg az érintettek láthatták, tudhatták, mi történik! Sokáig érinthetetlenek voltak! Remélem az felszámolók is sorra kerülnek!”

“Egyesével elszámoltatni az összes bűnöző végrehajtót! Zömük az! A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) erre is dolgozott ki programot! Ne nyerészkedjen senki a szerencsétleneket!”

“Bármerre nézünk fideszék háza táján, mindenfelé a milliók röpködnek, a csalások kerülnek a szemünk elé, a meggazdagodásukról szólnak a hírek, teljesen mindegy, hogy kisebb ember vagy nagyember! Nem csoda, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak a hatalmukhoz!”

“Az ember csak kapkodja a fejét az egyre másra kiderülő aljasságokon….Csak remélni tudom, hogy nem maradnak büntetlenül…!!”

“Akkor meg kell tudni a karácsonyi buli helyszínét, és ott még több tolvaj korrupt végrehajtót le lehet tartóztatni! A Takács Katalint is. Hiába szónokol a birkáinak hogy ne pofázzanak, már az egész ország tudja!”

“Orbánnak sikerült egy olyan fertőt megteremteni ami teljesen lealacsonyította az emberi méltóságától teljesen megfosztotta a vele szövetkezett embereket akik sajnos sokan nagyon sokan vannak.”

 

Hadházy: Völner nem magányos harcos! Ne hagyjuk, hogy a botránya elterelje a figyelmet a Végrehajtói Kar törvénytelenségeiről!

átver

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.