Hadházyék Orbán elevenére “térdeltek” – Fidesz-reakció: az ócska régi lemez….

Nem sikerült új toposzt kitalálni a Fidesz kommunikátorainak, de lehet, hogy nem is akartak, hiszen a régi sorosos már annyiszor bejött! Nem hallani semmi frappánsat az emberek-Hadházy-Szél indítványra, miszerint begyűjtik a “nemzeti manipuláció hazug papírjait”.

Ott lesznek minden kilométerkőnél….

Begyűjti a nemzeti konzultációs íveket, így tiltakozik az ellenzék a manipuláció ellen. Szél Bernadett, Hadházy Ákos, Szabó Szabolcs, a Momentum és a parlamenti ellenzék tagjai

köztéri pultokban és postán is várják a kérdőíveket.

A kormánypártok szerint a baloldal újra bebizonyította, hogy szembemegy a magyar emberek akaratával. Egy héttel ezelőtt kezdte el kipostázni a kormány a 9. nemzeti konzultáció kérdőíveit és ezzel párhuzamosan a kitöltésre buzdító plakátok is megjelentek az utcákon.

Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs

szerint a milliárdokból készülő nemzeti konzultációt a Fidesz kormányzati kommunikációként állítja be, miközben az pártjuk hatalmi érdekeit szolgálja. A független képviselők közös akcióval tiltakoznak.

„Megpróbálunk, és meg is fogunk tenni mindent annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet össze tudjuk gyűjteni azokból a hazug papírokból, amit a kormány nemzeti konzultációnak hív, valójában azonban ezek nemzeti manipulációk”

– mondta Hadházy, aki mindenkit arra kér,

„küldjék el nekik ezeket a hazug iratokat”.

Nem csak postán….

Köztéri pultokban is várják a konzultációs íveket. Az országos visszagyűjtési akcióhoz az

MSZP, a Párbeszéd, a DK a Jobbik és a Momentum is csatlakozott.

Utóbbi egy alternatív online konzultációt is indított a kormány válságkezelésével kapcsolatban. Ez az ív tíz kérdésből áll, az egészségügyet, a gazdaságot és az oktatást érintően.

„Ezek valódi kérdések, valódi problémákra”

– fogalmazott a Momentum-elnök, Fekete-Győr András.

Összedugták amijük van, ez sikeredett….

A Fidesz-KDNP úgy reagált: a baloldal újra bebizonyította, hogy szembemegy a magyar emberek akaratával. Nacsa Lőrincé lett a megtiszteltetés, hogy felolvassa véleményét:

valójában a baloldal ismét a migráció, a „második Soros-terv” és a nemzeti szuverenitás feladása mellett áll ki,

a most indult nemzeti konzultációban ugyanis ezekben a kérdésekben is kérik a magyar emberek véleményét, állásfoglalását.

„Válaszút előtt állunk hogyan kezeljük a járvány okozta gazdasági károkat: hagyjuk, vagy ne hagyjuk, hogy Soros György belátható időre eladósítsa hazánkat”

Nacsa Lőrinc szájával azt a konklúziót vonták le:

az ellenzék így tett korábban is, ugyanígy támadták a családvédelem, a migráció és a gazdaságvédelem kérdéskörében indított nemzeti konzultációkat is.

Egyszerű a képlet! Mindenki az csinál a neki küldött és általa finanszírozott cuccal, amit akar. Az ellenzéki pakk megszámolható lesz, nem úgy, mint a másik. Ön dönt!

“Jó hír! Hiszen egyértelműen zavarjuk őket…”

“Mint az várható volt, a Fidesz propagandája gyorsan ráugrott a kezdeményezésünkre és elkezdett hazudozni: a „Magyar Nemzet” néven megjelenő lapban igen kiszámítható módon máris

az adatvédelemért kezdtek aggódni, és csatasorba állították Péterfalvi elnök urat.

Ez jó hír, hiszen egyértelműen zavarja őket az ívek begyűjtésére tervezett akció. De azért tisztázzuk:

Nem kérünk és így nem is kezelünk személyes adatokat. Csak az íveket kérjük, amelyeken nincs személyes adat. Elmondtuk minden lehetséges fórumon, hogy a kormány által küldött, nevet és címet tartalmazó borítékot NE KÜLDJE el nekünk senki, és ne adja le gyűjtőponton se.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük