Hadházynál elszakadt a cérna – feljelent!

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőnél betelt a pohár, megelégelte, hogy a kormány össze-vissza mismásol Gruveszki-ügyben és feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen illegális határátlépés segítése miatt.

Nem cicózik ….

Hadházy közösségi oldalának posztjában a jogerősen börtönre ítélt macedón ex-kormányfő, Nikola Gruevszki magyarországi menekültkérelmére utal, a külföldi politikus ugyanis eddig tisztázatlan körülmények között, feltehetően érvényes útlevél nélkül lépett Magyarország területére, és azóta sem világos, pontosan hol tartózkodik. A Miniszterelnökség tegnap elismerte, hogy Gruevszki különleges elbánásban részesül.

Azt írták, hogy

„a magyar hatóságok biztonsági okokból tették lehetővé, hogy Nikola Gruevszki – tekintettel arra, hogy 10 évig hazája miniszterelnöke volt – menekültügyi kérelmének benyújtására és meghallgatására a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal budapesti központjában kerüljön sor.”

Így a volt macedón miniszterelnöknek, más emberekkel szemben, nem kellett a szerb határon felállított tranzitzónában várakoznia, míg a magyar hatóságok elbírálják a menekültkérelmét.

A “miért”

“A magyar kormány egy illegális bevándorlást támogató szervezet. (Elismerte, hogy egy illegálisan, útlevél nélkül érkezett köztörvényes bűnözőt bújtatgatunk. Ez nem történhet máshogyan csak kormánydöntéssel)
FRISSÍTÉS: A jogászaim tanácsára a mai napon feljelentést teszek ismeretlen tettes ellen illegális határátlépés segítése tényállás miatt.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük