Hajdú Péter akkora bakot lőtt, amiért Semjén minden ujját megnyalná!

Hajdú Péter mindig könnyen alkalmazkodott az éppen aktuális politika szélfúváshoz és eddig sem rejtette véka alá, hogy ezt a tulajdonságát az Orbán-érában sem változtatja meg. Amit most csinált az még az ATV mostanság nem éppen pártatlan vezetése sem tűrte.

Letiltva!

Az a fergetegesen új ötlete támadt a műsorgyártónak és az őt irányító Fidesz-kommunikátoroknak, hogy jót tenne Deutch Tamás megítélésének, ha “emberi” arcát mutatná egy nem túl magasröptű talk showban. Erre a célra az Esti Frizbi pont megfelelt, így betuszkolták vendégnek a választás előtti műsorba. Tették mindezt anélkül, hogy bárkivel is egyeztettek volna, gondolván, ha már “dobozban van az anyag, lemehet. Tévedtek!
A 24.hu értesülése szerint a Deutsch Tamás fideszes EP-képviselővel forgatott cirka 25 perces interjú végül nem kerülhet adásba a csatornán a tervezett időpontban. A biztosítékot az verte ki, hogy Hajdú, a külső műsorgyártó cég vezetője állítólag egyrészt erősen alákérdezős, politikailag részrehajló beszélgetést készített, másrészt nem egyeztette a csatorna vezetőségével, hogy a politikust meghívja a műsorba, majd a tiltás ellenére is felvette a beszélgetést.

A portál megkereste az ügyben az érintett összes felet. Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója megerősítette, hogy Deutsch Tamást a Hajdú Péter vezette műsor gyártója meghívta egy felvételre, ám a vezérigazgató erről már csak a meghívást követően értesült, aki ekkor azonnal jelezte aggályait és hozzátette, az interjú szervezéséről előzetesen a gyártócég, illetve Hajdú annak ellenére késve, csak akkor tájékoztatta őt, amikor már megtörtént a meghívás, miközben az ATV-nek vétójoga van a vendéglistát illetően.

Ezzel a vétójoggal eddig nem kellett élnünk, és most sem szívesen élünk vele, mert nem szeretnénk a vendéget megbántani. Az esetleg vita tárgya lehet, hogy a választások után, ha mindegyik politikai oldal lehetőséget kap a megjelenésre, akkor hívunk be időnként politikust is, az egyoldalúságot azonban nem támogatjuk, mivel szakmailag támadhatónak tartottuk volna

– tette hozzá a vezérigazgató, aki szerint az, hogy a műsor beenged-e politikusokat a műsorba, illetve azt milyen arányban teszi, olyan fontos csatornastratégiai kérdés, amiről a vezérigazgatóval a gyártócégnek egyeztetnie kellett volna.

Ha az interjú a felvett formában került volna adásba, akkor teljesen jogosan értek volna bennünket támadások. Az ATV még a látszatát is szeretné elkerülni a kiegyensúlyozatlanságnak. Ezt mindenki megértette házon belül

– mondta Németh S. Szilárd. Arra a kérdésre, hogy tervezik-e hogy tovább dolgoznak a Hajdú-féle céggel az válaszolta, hogy élő szerződésük van a gyártócéggel. Ennek lejárati dátumát üzleti titokra hivatkozva nem kívánta elmondani.

Deutsch nem tudja, miről van szó

Deutsch Tamással nem tudtak beszélni, mert nem vette fel a telefonját, SMS-ben jelezte, hogy tárgyaláson van, ezért szóban beszélni nem tud, de hozzátette, nem tudja (?) miről van szó.

Hajdú nem nyilatkozik

Hajdú Pétert péntek délután annyit reagált, hogy az ATV-től nem kapott felhatalmazást arra, hogy válaszoljon.

Azt sem értem, hogy honnan veszik ezeket az információkat

– tette hozzá. Más forrásból azonban úgy értesült a portál, hogy Hajdú készülhetett a kialakult helyzetre, mert L. L. Juniorral is felvett egy interjút arra az esetre, ha az ATV nem adná adásba az interjút a képviselővel.
[mnky_ads id=”10553″]
(forrás: 24.hu)

Deutsch megköveti Gyurcsányt és megdobja egymillióval

Paff! Ennyi?! – Nyílt levél Deutsch Tamásnak

Deutsch Tamás Brüsszelben retteg

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük