Bulvár

Hajós András: …az normális szerinted…?

Hajós András: ...az normális szerinted...?

Hajós András sok műfajban kipróbálta magát és java részében sikeres is volt. Az Emil.RuleZ zenekar frontemberének nevéhez fűződik többek között az először a tévében, majd a Youtube-on futó Dalfutár című zenei műsor. Mostanra odáig jutott, hogy nem néz tévét és megvan a véleménye az “intézményről”.

Nagyon dühíti a tévézés jelenlegi állapota

Hétfő este Hajós Andrással, Miller Dáviddal és Marics Petivel indult az IstenEst negyedik évada, Istenes Bence vezetésével. Azt a kérdést járták körül, hogy

ciki vagy menő manapság a tévében szerepelni.

Hajós András elmondta, hogy nagyon régóta nem néz tévét. Szerinte azonban gyávaság fanyalgásból nem szerepelni a tévében, mivel ott még mindig van valami szűrő (például egy zsűri), ezért nem akárki kerülhet be, míg az internetre bárki feltöltheti az anyagát.

„A tévében mindig azt reméljük nézőként, hogy ott van egy színvonal, nem akárki énekelhet az X-Faktorban vagy a Sztárban Sztárban”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy

ezeket a műsorokat még mindig rengetegen nézik.

Azért nem mindegy, hogy ki zsűriz….

Hajós arról is beszélt, hogy dühíti a tévézés jelenlegi állapota, ezért ő abba is hagyta.

Vegyünk egy zenés tehetségkutató műsort. Az normális szerinted, hogy a legtöbb talent-showba olyan emberek választják be a szereplőket, akik nem játszanak egy hangszeren? Akik nem álltak még emberek előtt színpadon? Érted, ha egy kórházba elmész, a gazdasági igazgatótól is elvárod, hogy orvos legyen, hogy nagyjából képben legyen…

– mondta.

“…nyugi, nem csak komolykodunk, nótázunk és kicsit “proliskodunk” is…”

A műsor ajánlójából kiderül, hogy

A meghívottak “mesélnek arról, ők néznek-e még tévét és hogy szerintük igaz-e a mondás, hogy senki sem nézi, de mindenki látta – akár a Győzike Show-t, vagy épp az aktuális X-Faktor-t. Legyőzi a tévét a TikTok, a Youtube vagy az Instagram? (…) De nyugi, nem csak komolykodunk, nótázunk és kicsit “proliskodunk” is.”

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!