Az Orbán-érának sok “legnagyobb trükkje” van, hiszen 3 választást is tudott nyerni zsinórban anélkül, hogy programot hirdetett volna. Érti az “emberek” nyelvét, olyan demagógiákkal bombáz, ami az átlag magyar éleslátását fidesz-homályossá teszi.

„Szerintem nincs rend.

És ha sokan, sok tüntetésen ott vagyunk hangosan, akkor ez látszik is. Magyarországon régóta nincs rend. És a rendbontók nem azok, akik az utcán vannak.”

- Hirdetés -

Hajós András közösségi oldalán fejtette ki véleményét:

“Sokan kérdeznek engem, minek megyek ki a tüntetésekre? Mit lehet ezzel elérni? Sok mindenre jó egy tüntetés, a düh kiadásától, az ellenzéki politikusok brandépítésén át, a törvényhozás befolyásolásáig.

Mondanék még egyet.

Az Orbán rezsim egyik legnagyobb trükkje az a hazugság, hogy “de legalább rend van”. Hogy persze csibészek ezek is, de legalább rend van. Hogy hát tényleg gazdagodnak, meg jó-jó lenyúlnak mindent, kedvükre farigcsálják az alkotmányt, arrogánsak, de legalább rend van. Az emberek meg szeretik a rendet.

Hát nincs rend.

És ha sokan, sok tüntetésen ott vagyunk hangosan, akkor ez látszik is. Magyarországon régóta nincs rend. És a rendbontók nem azok, akik az utcán vannak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét