2019.04.24. Névnap: György

Hajós András: Az Orbán rezsim egyik legnagyobb trükkje az a hazugság, hogy “de legalább rend van” 0 41

hajos-andras

Az Orbán-érának sok “legnagyobb trükkje” van, hiszen 3 választást is tudott nyerni zsinórban anélkül, hogy programot hirdetett volna. Érti az “emberek” nyelvét, olyan demagógiákkal bombáz, ami az átlag magyar éleslátását fidesz-homályossá teszi.

„Szerintem nincs rend.

És ha sokan, sok tüntetésen ott vagyunk hangosan, akkor ez látszik is. Magyarországon régóta nincs rend. És a rendbontók nem azok, akik az utcán vannak.”

Hajós András közösségi oldalán fejtette ki véleményét:

“Sokan kérdeznek engem, minek megyek ki a tüntetésekre? Mit lehet ezzel elérni? Sok mindenre jó egy tüntetés, a düh kiadásától, az ellenzéki politikusok brandépítésén át, a törvényhozás befolyásolásáig.Mondanék még egyet.

Az Orbán rezsim egyik legnagyobb trükkje az a hazugság, hogy “de legalább rend van”. Hogy persze csibészek ezek is, de legalább rend van. Hogy hát tényleg gazdagodnak, meg jó-jó lenyúlnak mindent, kedvükre farigcsálják az alkotmányt, arrogánsak, de legalább rend van. Az emberek meg szeretik a rendet.

Hát nincs rend.

És ha sokan, sok tüntetésen ott vagyunk hangosan, akkor ez látszik is. Magyarországon régóta nincs rend. És a rendbontók nem azok, akik az utcán vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 18 =

Legfrissebb cikkeink

kilakoltatás

Ellenzéki politikusok rendkívüli parlamenti ülést kezdeményeznek: törvénybe iktatnák a gyerekes családok elhelyezés nélküli kilakoltatásának tilalmát. A kilakoltatási moratórium vége előtt …

cigi

A párizsi Notre-Dame múlt heti tűzvészében leomlott huszártorony körüli állványzatért felelős vállalkozás szerdán elismerte és sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy …

patkány

Megy a bruszt a fővárosi közgyűlésben, a politikai hovatartozás úgy tűnik feledteti a képviselőkkel a probléma súlyosságát. Pedig a patkány …

cica

Voltunk az Auchanban, mert ott van állatbolt, amit nem szeretek, de abban kapni kiscicákra is használható bolhairtó sprayt, hiszen nekik …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Hajós András: Az Orbán rezsim egyik legnagyobb trükkje az a hazugság, hogy "de legalább rend van"!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/hajos-andras-az-orban-rezsim/