Kórházban a romantikus-rock magyar királya – Jobbulást Fecó! Frissítve: koronavírus fertőzte meg, lélegeztetőgépen van….

Balázs Fecó alig néhány napja még élőben jelentkezett, hiszen ő volt az egyik (Lagzi Lajcsi szép szavával élve)  „sztárvendég „a Sztárban-sztár műsorban. Mára nagyon aggasztó hírek érkeztek az énekesről. 

Mi lesz veled Balázs Fecó!

Retro Rádióban jelentette be a műsorvezető, Várkonyi Attila, hogy  a művész kórházban van, súlyos az állapota. Elmondta, hogy Fecó családjának engedélyével mondta el a rajongóknak, a hallgatóknak a hírt. Mindenkit arra kért, együtt gondoljunk a zenészre, hogy jobbra forduljon az állapota. Arról nem beszélt a rádiós, hogy a zenészlegenda elkapta-e a koronavírus-fertőzést.

A lírai rock magyar királya négy évvel ezelőtt életveszélyes állapotba került a szívritmus-zavara miatt. Ezt műtétek, hónapokig tartó lábadozás követte, de felépült a betegségből.

Ezután jött a koronavírus, Balázs Fecó hosszú hónapok után augusztusban a raktárkoncert-sorozat keretében állt újra színpadra nagy zenekarral.

Ezután bevallotta, hogy a járvány első hulláma nagyon megviselte őt.

Frissítés!

Súlyos állapotban kórházban fekszik Balázs Fecó. Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique erősítette meg, aki arra kérte a Korál legendájának tisztelőit, imádkozzanak a zenészért.

Fecó a múlt hét végén került kórházba, és sajnos a tesztek igazolták, hogy megfertőzte a koronavírus. Imola, a felesége felhatalmazott rá, hogy tájékoztassam a rajongókat, a zeneszerető embereket, hogy energiát küldhessenek és imádkozhassanak a Korál ikonjának életéért

– mondta Várkonyi a Blikknek.

Egy másik nagy-öreg

Fecó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest