Hajrá Magyarország! Lehet a kasszához fáradni! Mindenkire pont 1300 forint jut!

Most megyünk, és mindenki befizet a kasszába 1300 forintot! Mindenki! Aggastyántól csecsemőig mindenki! Mintha moziba menne a család, de olyanba, ahol mindenki középre ülhet. Hogy jól lássunk! Oda szól a jegyünk.

Nem olcsó, de legalább szar is a film.

Valami nagyon gány mozgalmi. Egy barom törpéről szól, hatalmas családdal, méghatalmasabb egóval, hülye forgatókönyvvel. Van ebben minden, mint a búcsúban! Voldemortok, MR20%-ok, nagy fehér főnökök, meg a Kedves Vezető!

Ott ülünk egymás mellett, mint a verebek, én például nagyon nem akartam nézni, de néznem kell, hogy nőjön köröm a pisilőjére, aki kitalálta, mert ez nem kívánságműsor! Ezt az egy filmet vetítik mindenkinek az országba! De ilyet? Nincs több mozi. Kész! Most például azt nézzük, hogy a Kedves Vezető, aki különben kiskirályfinak gondolja magát, de ez a film másik szála, mert nem egyszerű a történet bazmeg! Nem egyszerű!

Szóval folytatom,

a kiskirályfi első veje, aki szintén valami királyi vér lehet, – mert olyan bunkó, de olyan bunkó, öcsém, ne tudd meg! – lopni tanul! Lopni tanulj! Irányítgatják azt, meg volt több edzésen is, hogy kell ellopni a szomszéd erdejét traktorral, ilyenek, de kurva tehetségtelen a gyerek, kurvára, mert mindig megbukik.

Most a Lajtán túli szomszédoktól – akik különben nagyon gazdagok, de elég ostobácskák, hogy 9 éve állják a cechet mindenre, stadionoktól repülőkig mindenre, ami itt folyik – lopott 13 milliárd forintot…öö, azaz tőlünk lopta, mert a szomszédok azt nekünk adták, de mindegy, mert amúgy magas ez nekünk, mint Kósa Lajosnak a tuszi-hutu, vagy tusza, vagy valami világa, és persze lebukott!

A szemét szomszédok, valami Sargentini, meg Brüsszel, meg most visszakérik a lovettát!

A Kedves Vezető, kedves lányának, kedves ura (mert ez ilyen dugós-kardozós film, amiben urak vannak, meg cselédek. Mi vagyunk a cselédek.) a pénzből már persze pelenkát vett, meg kastélyokat. Meg amúgy is kezdő még, ez az első nagyobb lélegzetű lopása, ne büntessük érte! Majd belejön! Nem is büntetjük! Bele is jött!
Persze a kölyök szorul majd a folytatásban, mert vélhetően mikropöcsű, ráadásul csak lányokat tudott nemzeni, a Kedves Vezető meg, hm… maradjunk annyiban, nem egy lánypárti alkat, de mégis! Ezt családon belül elintézik majd a papával!

A helyzet az, drága feleim, hogy ezért ezt a pénzt nekünk kell visszacsengetni!

13 000 000 000 – azért írom le, mert a nullákkal nagyon hadilábon állok: tizenhárom milliárd – forintot. Mindenkire pont 1300 forint jut! Hajrá Magyarország! Lehet a kasszához fáradni!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük