Connect with us

Bulvár

Hajrá sütőtök! – Felesborsó főzelék sütőtökkel „feljavítva”

Megosztás

Ha a ősz, ha tél a sütőtök szinte minden ételbe, vagy mellé finom, most lássunk egy minden ízében a hűvös őszre ajánlott főzeléket. Olvassa el, mert csütörtökön véget ér az „aranyősz” és jön a hűvös idő, akkor pedig kell az ilyen étel.

felesborsó,
Megosztás

Ha a ősz, ha tél a sütőtök szinte minden ételbe, vagy mellé finom, most lássunk egy minden ízében a hűvös őszre ajánlott főzeléket. Olvassa el, mert csütörtökön véget ér az „aranyősz” és jön a hűvös idő, akkor pedig kell az ilyen étel.

Csapjunk bele!

Bevásárlólista

50 dkg felesborsó

50 dkg sütőtök

1 közepes db vöröshagyma

1 gerezd fokhagyma

2 db zsálya 2

kávéskanál só bors ízlés szerint

1 ek olívaolaj

2 dl főzőtejszín

6 dl víz (kb.)

Így készül, ha érdekel kattints a következő oldalra!

Szerző

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse