Halálbüntetést kértek az ellenzékiekre Németh Szilárd fórumán - Városi Kurír

Sorting by

×

Halálbüntetést kértek az ellenzékiekre Németh Szilárd fórumán

A rezsibiztos a baloldali fellegvárban, Angyalföldön tartott fórumot és kiderült, a helyi fideszesek mindenkin túltesznek. Arról érdeklődtek, miért nem lehet keményebben bánni az ellenzékkel és a civilekkel.

Hirdetés

“Megtörténik-e az ellenzékiek, vagyis a hazaáruló politikus férgek felelősségre vonása, ha nyerünk” – szegezték a kérdést Németh Szilárd Fidesz alelnöknek az angyalföldi fórumán, mikor már lement a szokásos fúj Soros és migránsok tartalmú előadás. Az Index tudósítása szerint a kérdést feltevő férfi nem elégedett meg a férgezéssel, a halálbüntetést is megfelelőnek tartaná. Bár azt “sajnos elutasítja az EU”, de “az állampolgárság megvonásán esetleg gondolkodik-e a Fidesz?” A férfi a véleményével nincs egyedül, a beszámoló szerint ez a kérdés kapta a legnagyobb tapsot a teremben.

Németh erre azt mondta, a büntetőjogi elszámoltatás a legnehezebb kategória, az erkölcsi és politikai viszont a legkönnyebb, ennek eszköze a választás.

A kérdések előtt Németh Szilárd arról beszélt, hogy míg a Fidesznek és a kormánynak Magyarország az első, az ellenzék mindig idegen érdekeket szolgált a magyar parlamentben, Brüsszelben, s a jövőben is “Soros György érdekeit” tartanák szem előtt.

Angyalföldön tartott előadásában azt mondta: az április 8-i választásnak a XIII. kerület, egész Magyarország és Európa számára is jelentősége van. A legfontosabb kérdés, hogy megmaradhat-e Magyarország magyar országnak, vagy átadják azoknak, akik révén a “Soros-terv” valósulna meg és bevándorlóországgá válna.

Németh Szilárd azt mondta: ha Karácsony Gergely, Szél Bernadett, Vona Gábor, Gyurcsány Ferenc vagy bárki más kerül hatalomra ebből a táborból, “akik Soros tenyeréből esznek”, kimondják: “nincs kerítés, tranzitzóna, határvédelem”, és azonnal feléleszthető lesz a balkáni útvonal. Ha ez megtörténik akkor Németh Szilárd szerint nem csak egy-másfél millió ember jön majd át Európába. Ennek kapcsán példaként említette a NATO által készített jelentést, amely szerint 2020-ig – vagyis másfél éven belül – délről 60 millió ember érkezhet Európába.

“Meg kell védeni Magyarország kereszténységét, nemzeti kultúráját, családjait, biztonságunkat” – szögezte le a politikus, kiemelve: ennek záloga a határvédelem. Németh Szilárd – aki a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke és a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke – emlékeztetett: a kormány bebizonyította, hogy a határokkal, azok megerősítésével megállították a bevándorlást.

Kiemelte azt is: ebben a küzdelemben nincsenek egyedül: a V4-es országok – csehek, szlovákok, lengyelek – már akkor segítették Magyarországot, amikor a határvédelemről döntöttek. Ezen felül Európában már szinte mindenhol – “ahol megélték, mit jelent Brüsszel bevándorláspolitikája” – változások vannak. Ezt jelzik a legutóbbi osztrák és olasz választások eredményei is – vélekedett.

Németh Szilárd a XIII. kerület fejlődését jelző eredményeket sorolva elmondta, a 2010-es kormányváltás óta nem csak Angyalföld, hanem “az egész ország nyert”. Mostanra elérték, hogy Magyarország erős ország lett, Európa meghatározó, fejlődő gazdasága.

Ha április 8-án rosszul döntenek az emberek, az “eddig elért sikereinket sutba dobhatjuk”, mert az egészségügy, az oktatás, a sport, a kerületi beruházások helyett minden forrást a bevándorlókra kell fordítani. Így elvész minden eddigi eredmény, s “elvész a jövő is” – hangsúlyozta.

Németh Szilárd pártja “Nekünk Magyarország az első!” című országjárásán egy XIII. kerületi étteremben kampányolt a választókerület Fidesz-KDNP által támogatott Harrach Tamás mellett.

Harrach Tamás köszöntőjében elmondta: az elmúlt másfél évben Angyalföldön 100 milliárd forint értékben fejlesztett a kormány. Példaként említette a Vasas stadiont, a Duna Arénát és a Margitsziget fejlesztését. Ezt is meg kell védeni, mert “ha elözönlik a kerületet a migránsok” mindez veszélybe kerül – szögezte le Harrach Tamás.

(Forrás: Index, MTI)

Kapcsolódó:

Kovács Adrián: Németh Szilárd nemhogy alelnök, de semmilyen tisztségviselő sem lehetne egy polgári pártban

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.