Sorting by

×

Hálálkodó “lemágázott” buktatta le a Fideszt – Benézték, nem adtak pontos itinert a koncertjegy mellé!

Hiába, no, nem lehet eléggé egyszerűagyúnak nézni a tagságot-szimpatizánsságot, óvatlan volt a Fidesz, bízott a jónevelés hiányában, pedig nem kellett volna. Történt ugyanis, hogy egy ingyen Mága-koncertjeggyel lekenyerezett nem átallotta -illemből, vagy benyalásból- megköszönni közösségi oldalán a megtiszteltetést országgyűlési képviselőjének. A kérdés már csak az: volt olyan néző, akinek nem mi, a köz vettünk jegyet?

Ha Mága Zoltánnak mázlija van, övé lesz az újév leg-koncertje és ezt már január 1-én látni lehet. Mindezt abból gondolom, hogy ha az az Elk*rtuk lehetett 2021 legnézettebb magyar filmje, akkor ezen a példán szemléltetve az tuti nyerő, ha ingyen osztogatják a Fidesz-politikusnak mondottak a jegyeket valamire az arra érdemesek között.

“Bevált szisztémán ne változtass” – jeligére a pártközpontba….

Mága Zoltán újévi koncertjére szóló ingyenjegyek százaival kampányolnak fideszes képviselők. Pócs János, Kállay Mária (plusz a szolnoki polgármester), Németh Zsolt és még ki tudja hányan csaptak fel koncertszervezőnek az újévi délutáni koncertre

– vette észre Hadházy Ákos. 

Tovább is van….

A fenti potentátokon kívül a talpasok -a 133 bátor, tudják- is juttat(hat)tak követőiknek, megcélzottjaiknak lehetőséget a kulturális élményre, ami úgy derült ki, hogy egy pacák, akinek volt gyerekszobája és eléggé meg volt tisztelve a lehetőségtől és a nem mindennapi élménytől, hogy ellőtt pár képet a helyszínen, majd hálája jeléül köszönetképpen megosztotta közösségi oldalán.

Ebből az élménybeszámolóból úgy tűnik, hogy nem csak azok a fideszes képviselők vettek/kaptak és osztogattak szét jegyeket Mága koncertjére, akik dicsekedtek vele a Facebookon, hanem voltak, akik zárt körben csaptak fel koncertszervezőnek. Mint pl Kovács Zoltán fideszes pápai képviselő.

jegyezte meg szintén Hadházy.

A jelek szerint vagy egyszerre minden fideszes Mága fan lett, vagy egy titkos Fidesz kongresszust álcáztak “szuperkoncertnek”.

Mindenesetre érdekes, hogy miközben még mindig naponta százan halnak fulladásos halált, nyakunkon az új variáns és a kormány folyamatosan hosszabbítja a vészhelyzetet, Mága minden óvintézkedés nélkül tarthatott zárt helyen, több ezres fideszes bulit (kettőt is, délután és este).”

Nem csak a néző volt boldog…..

Tóth Gabi, mint meghívott fellépő vett részt a jeles eseményen és Ő is beszámolt az élményről:

“Nagyon köszönöm Mága Zoltán-nak a lehetőséget! Fantasztikus dupla teltházas Újévi koncertet adtak Zoltánék! Hatalmas élmény volt számomra egy ekkora produkcióban énekelni! Profi zenészek, táncosok, technikai csapat! Remélem az év még sok ilyen sikeres és nagy produkciót tartogat majd…”

A meghatott művész….

Mága Zoltán saját hatása alá kerülve, meghatottan köszönte a publikum a -tudtával, vagy anélkül- hatalmas érdeklődését és a lehetőséget:

Köszönöm Istenem! Köszönöm Magyarország!

Elmúlt évek Mága-szilveszterei….

 

Hálálkodó "lemágázott" buktatta le a Fideszt - Benézték, nem adtak pontos itinert a koncertjegy mellé!

átver

Egy hozzászólás itt: “Hálálkodó “lemágázott” buktatta le a Fideszt – Benézték, nem adtak pontos itinert a koncertjegy mellé!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.