Halálos baleset történt éjjel + Orvosmeteorológiai előrejelzés

Halálos baleset történt, személygépkocsi és teherautó ütközött össze frontálisan Gelej közelében, az M3-as autópályán – közölte Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n csütörtök hajnalban.

Szembe a forgalommal

A rendőrség közlése szerint a személygépkocsi az M30-as autópályáról, a forgalommal szemben hajtott fel az M3-as autópályára – Gelej külterületén, a pálya 150. kilométerszelvényében -, ahol frontálisan ütközött egy teherautóval.
Az ütközés következtében a személygépjárművet vezető férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.
Az autópálya forgalma rendőri irányítás mellett folyamatosan halad. Írta meg a police.hu.

Közlekedjen figyelmesen

Az ilyen időjárási viszonyok mellet, amikor a legváratlanabb pillanatokban futhatunk bele ködbe csúszós útszakaszba, csak azok üljenek volán mögé akik képesek a fokozott, “megfeszített” figyelemre.

Orvosmeteorológia

Csütörtökön mediterrán ciklon és annak csapadéka alakítja hazánk időjárását. A légköri változásokra érzékenyeknél fejfájás, aluszékonyság, migrén jelentkezhet, a csonttörések helye fájdalmassá, az ízületi betegek mozgása nehézkessé válhat. A csapadékos, szeles idő ugyancsak a krónikus légzőszervi, illetve mozgásszervi betegek állapotát ronthatja, de a szív- és érrendszeri bántalmak is felerősödhetnek, a vérnyomás ingadozhat (a magas vérnyomás betegeknek érdemes megmérni 1-2x a nap folyamán vérnyomásukat). Az epilepsia betegekben a rosszullétek gyakorisága nőhet. Csütörtökön nyugat felől már fokozatosan javul az idő.

Talán kicsit segíthet!