Halálos döfések, kés a kézben

A péntek hajnali taxis merénylet után, amelyben 21 késszúrással terítettek le egy taxisofőr a Városi Kurir kicsit körül nézett Európában, hogy mi a helyzet késelés-ügyben annak  az országnak a fővárosában, ahol hazánk után a legtöbb magyar él az Európai Unióban. 

Budapest – London

A hajnali támadás áldozatát sikeresen megműtötték, jelenleg még a kórház intenzív osztályán fekszik megfigyelés alatt, de orvosai szerint a műtét sikeres volt.

Londonban, a Hasfelmetsző egykori működési területén év eleje óta 37 emberrel végeztek késsel, de a legkeresettebb késelő Shane O’Brien, aki még 2015-ben szúrta halálosan nyakon egy nyugat londoni bárban Josh Hansont.

Josh
Josh Hansont Az áldozat

Josh családja azóta sem tudja “elengedni” a fiút, szinte naponta rémálmaik vannak.

“Miközben mi szenvedünk, valaki pontosan tudja hol rejtőzik Shane O’Brien, de hallgat”

– mondta az anya.

A gyilkossággal gyanúsított férfi a rendőrség információi szerint szinte egész Európán végig menekült az elmúlt években. Nem csoda tehát, hogy a napokban végre felkerült az Interpol listájára, méghozzá igen előkelő helyre.

kőrözés
Kőrözés

Ahogy múlik az idő, az áldozatok családja egyre jobban és jobban vágyik az igazságra és az igazságszolgáltatásra, mert az ilyen sebek nem gyógyulnak, sőt.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük