Halálos fenyegetést kapott egy ellenzéki jelölt – szinte már fel sem kapjuk a fejünket?

Azért ezen el kellene gondolkodni! 2019 Magyarországán miért nem számít vezető hírnek, hogy megeshet az a szégyen, hogy egy posztért halálos fenyegetés jár.

Weller-Jakus Tamás, Keszthely közös ellenzéki polgármesterjelöltje írt egy Facebook-posztot arról, hogy Mészáros Lőrinc utalta át az utolsó 100 millió forintot Zente gyógykezelésére, többek között olyan telefonhívásokat kapott, mint hogy

Többünk nevében, meg fogjuk ölni ezért a Zente-féle megszólalásért! (…) Addig ütöm, amíg mozog, a f.szszopó k.rva anyjáról írjon ilyeneket.

 

Mérce azt írja, a bejegyzést a politikus azután távolította el az oldaláról, hogy egy Fidesz-közeli propagandablog kitette azt, illetve felháborítónak nevezték, hogy szerintük a keszthelyi jelölt Zente betegségéért a kormányt hibáztatja.

Weller-Jakus Tamás elmondta, a Keszthelyen működő Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) Facebook-oldalára kikerült, rögzített telefonhívást valóban ő kapta egy kijelzett, de számára ismeretlen mobiltelefonszámról.

A politikus feljelentést tett az ügyben a rendőrségen, de még várja az értesítést arról, hogy indul-e nyomozás az ügyben.

“Fontosnak tartjuk elmondani: mi nem félünk.

Minden ilyen akcióval, névtelen, arctalan szerzők által összetákolt lejáratócikkel, fenyegetéssel nekünk tesznek jót, mert egyre többen mondják azt, hogy betelt a pohár. Egyre többen undorodnak attól, amit a Fidesz művel. Ezzel a hívással átléptek minden határt.

Ez már nem csak gyerekes trollkodás, itt kőkeményen emberéletről van szó

Megkérjük továbbá tisztelt hozzászólóinkat, hogy a videó megosztása mellett őrizzék meg méltóságukat! Felnőtt, higgadt módon kezeljük ezt a kérdést! Ne használjunk a videóban elhangzóhoz hasonló csúnya szavakat, és ne említsük azt a heccoldalt, amelyről szó van! Nem célunk ugyanis reklámozni őket. Azonban szerkesztői a törvény szerint felelni fognak a tettükért, ezt megígérhetjük Önöknek.

Nem tűrjük tovább a hazudozást, a gonoszságot, főleg arctalanul, névtelenül. Rendet teszünk Keszthelyen.”

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

3 hozzászólás

 • 2019.10.01 - 20:49
  Közvetlen hivatkozás

  Azért van ez mert az állatoknak már több joguk van mint az embereknek, egyszerűen borzalom !

  Válasz
  • 2019.10.01 - 22:51
   Közvetlen hivatkozás

   Editke, aki no letere kepes arra, hogy egy vedtelen allatot a kocsijahoz kotve huzzon vegig az utcan, az legkozelebb a sajat gyereke kezen fogja eloltani a csikket. Egy normalis vilagban az allatokat IS kell vedeni, mert az allatok , a novenyek es a TERMESZET nelkul az ember sem fog letezni! Az allatokkal valo felesleges es felelotlen kegyetlenkedes az eloszobaja az emberrel valo kegyetlenkedesnek. Ezt akarja?

   Válasz
 • 2019.10.01 - 22:48
  Közvetlen hivatkozás

  Amelyik kutya ugat, az nem harap. A futyisz meg ott tart, hogy ilyen, es ehhez hasonlo akciokat kell bevetnie, mert nagyon vesztesre all.
  Ahol a fidelitasos fiu odaall a csoportkepre egy bepisilt nadragban, akkor ott a tobbieknek meg hatul szaros a gatyaja – pedig oket a kutya sem fenyegette meg, – az emberek csak egyszeruen utaljak oket – ez van.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük