Halász “fideszfrakciószóvivő”, leülhet, egyes! Ne biflázzon, gondolkozzon!

A menekültkérdésbe teljesen belegabalyodott Fidesz-megszólalók mumusa manapság a sajtó. Nem átallanak kérdezni, méghozzá olyat, amire nem rágtak a szájukba választ. Így marad a dicstelen futás. Kedden Halász János is így járt.

Abból nem lehet baj, ha kussol!

A HírTV riportere a Fidesz európai parlamenti állásfoglalásáról kérdezte volna a kormánypárt magyar parlamenti frakciójának szóvivőjét is. Halász János kedden kimerészkedett mikrofonok kereszttüzébe, – lévén ez a dolga – rövid sajtótájékoztatót tartott, ám miután felmondta a kormánypropaganda aktuális paneljeit, elviharzott a kérdések elől.

A betanult szöveg így hangzott:

„Ha nem állítjuk meg a Soros-tervet, akkor látjuk, ez vár Magyarországra. Ők gyakorlatilag bevándorló országgá akarnak tenni bennünket, ahol majd jó, ha megtűrik a magyar embereket. Mi ezt nem engedjük, mi magyar Magyarországot akarunk, ezért is nagyon fontos a Stop Soros törvénycsomag, melyet a frakciónk támogat. Köszönöm a figyelmüket, viszontlátásra.”

Eldarálta és sarkon fordult. A riporteri kérdést persze jól hallotta, ez látszott a testbeszédén, – hátbeszédén – de esze ágában sem volt teljesíteni, amiért a köz fizeti, vagyis tájékoztatni. Ő csak azt tette, amiért a Fidesz a mi pénzünkön tartja, és elsietett.

Újra megválaszolatlan maradt, hogy a fideszes EP-képviselők miért szavaztak meg egy olyan törvényt, ami a migrációt segítő szervezeteket támogatja.

Egy ember van, akiről bizton tudni, hogy miért nyomta meg az “igen” gombot, Schöpflin György roppant fáradt volt és nem tudta, miről van szó és rezzenéstelen arccal bemártotta képviselőtársát:

„bevallom, nem tudom, miről szól ez az állásfoglalás. Én a Fidesz-csoport szavazási listája szerint szavaztam, amit Járóka Lívia készített el”.

Az internet nem felejt: Németh Szilárd eltakarítaná Soros álciviljeit

Polgármesteri fejtágítót tart a Fidesz a civilek további vegzálásáért

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük