Halász János: ha kíváncsi, hogy fertőzött-e 19.500.- forintért letesztelik, ha kíváncsi egy mozifilmre, oda is vált jegyet

Halász János, a Fidesz egyik “nagyívű” megszólalója, aki egyébként kultúráért felelős államtitkár, egyszerűen látja a világot. Nem keresi a mély összefüggéseket, a nép embereként a néphez beszél. (Bocsi, “nép”)

Telex-riport a munkába igyekvő politikusokról

A kormánypárt politikusai szerint pont annyit tesztelünk a második hullámban, amennyit szükséges; a teszt pedig szerintük azért kerül pénzbe, mert az is pénzbe kerül, ha az ember meg akar nézni egy mozifilmet. A WHO tanácsai mellett pedig van magyar recept is: az operatív törzs

– foglalta össze az újonnan induló Telex stábja a videoriportban a fideszes képviselők véleményét a járványkezelésről.

Halász János megmondta a tutit!

Kétség kívül Halász államtitkárnak sikerült megfogalmaznia a lényeget. Lendvai Ildikó szerint:

“Nem meglepő módon mindnyájan elégedettek, a tesztelés pont annyi, amennyi kell. Mit ád isten, az ára is. A több az sok lenne, a kevesebb meg kevés. Micsoda szerencse, hogy így sikerült eltalálni! De a tutit Halász János mondta meg:

a védekezésben “nem úgy akarunk dolgozni, ahogy a nemzetközi emberek gondolják”.

Na de kik azok a “nemzetközi emberek”?

Valami rettenetes hibrid fajta lehet, egyedei sehová sem tartoznak. Valószínűleg felül fekete bőrűek, alul meg fehérek. Esetleg fordítva. Az is lehet, hogy pepiták, mint a kislány Kastner regényében, a Május 35-ben.

Mások szerint a “nemzetközi ember” olyasmi, mint a gyíkember. Akikről mindenki tudja, hogy változtatják az alakjukat, és titokban ők irányítják a világot.
Persze kivéve minket. Hála Halász Jánosnak, mi szerencsére nem dolgozunk úgy, ahogy ők mondják. Még csak az kéne!

Tán még a végén ingyen kellene tesztelnünk is.”

telex

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük