Halász János külön bejáratú “Mélytorok”- tulajdonos

Halász János kiállt a mélyen (sem) tisztelt munkaadói elé, vagyis elénk, és elmondta, hogy titkos és védett informátora szerint Czeglédy Csaba cipős dobozban szállította Gyurcsánynak a pénzt. Felvetődik a kérdés: honnan van informátora egy Fidesz-szóvivőnek? Vagy a kormánypártnak? 

A cipős doboz, ami sokkal nagyobb, mint a Nokiás

Halász szemrebbenés nélkül, természetesen ellenőrizhetetlen forrásra hivatkozva jelentette be pénteken, hogy újabb – még a régebbi sem bizonyított – eget rengető bizonyítéka van Czeglédy és közvetve Gyurcsány ellen.

Budai szerint Czeglédy zsarolja Gyurcsányt és az MSZP-t

…újabb botrányos részletek láttak napvilágot a Czeglédy-ügyben, híradásokból kiderült ugyanis, hogy Czeglédy Csaba cipősdobozban szállította a áfacsalásból ellopott pénzt a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének.

És, hogy kitől?

….egy védett tanú vallomása szerint a börtönben ülő Czeglédy Csaba Gyurcsány jobb keze volt, mindig neki szóltak, ha készpénz kellett valamilyen illegális dologra.

Megnyugodtál? Lósz@rt! – Utóirat: Czeglédy Csaba üdvözöl!

Anonymus vallomása valakiknek valahol

“Czeglédy cipősdobozokban vitte a pénzt Gyurcsánynak, bejáratos volt a Gyurcsány-házba, így már értjük, hogy Gyurcsány miért védi annyira Czeglédyt és miért járkál Czeglédyhez…. és így már azt is értjük, hogy miről beszélt Gyurcsány Ferenc, amikor azt mondta: jobb ha nem tudjuk, hogy honnan vándorolt hozzájuk a pénz”.

A fentiek talán meggyőzőek lehetnek az elvakult Fidesz-hívők körében, de őket már nem kell győzködni, ők megvannak! Annak azonban, aki kétkedő, egy fikarcnyit sem segít a kormánypárt felé billenni, hiszen ezer sebből vérzik a fenti szöveg. Se egy név, se egy icipici bizonyíték, csak ködösítés. Ekkora a gáz, urak?

(forrás: mti)

“Czeglédy csak nem akar zsugorodni… Viszik hát a gyereket is!”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük