A Fidesz gyűlöletgépezete még az év utolsó napjaiban is magas fordulatszámon pörög. Közel a választás időpontja, az “örökös miniszterelnök” nem akarja hagyni, hogy a megszerzett hatalmat kiénekeljék a szájából. Ezért csapatait folyamatosan harcban tartja, a párt propagandistái öntik a nemzeti mázzal leöntött soros mondanivalót az emberekre.
[mnky_ads id=”3427″]

Tök mindegy,

hogy igaz, vagy nem amiről beszélnek, lényeg: a kétely magjának elültetése a magyar választók fejében.

Ennek a főnöki kívánalomnak kívánt megfelelni pénteken Halász János, a Fidesz frakció szóvivője. Halász szerint  ha az ellenzéki pártokon múlna, akkor nem emelkednének a bérek, hiszen azokat sorra nem szavazták meg a parlamentben, hasonlóan a munkáltatói és munkavállalói adócsökkentésekhez.

Az ellenzéken ugyanazok készülődnek, akik gazdaság- és adópolitikájukkal folyamatos létbizonytalanságban tartották a magyar munkavállalókat és a magyar vállalkozásokat is – jelentette ki, hozzátéve:

“sem Gyurcsány Ferenc, sem a szocialisták, sem az LMP, sem a Jobbik nem szavazta meg azokat a munkáltatói adócsökkentéseket, amelyek lehetővé teszik a minimálbér és a szakmunkás minimálbér jelentős emelését”.

Állítása szerint Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzása alatt a fizetések nagy részét elvitte a magas adó, a vállalkozások is agyon voltak adóztatva, ezért nem tudtak bért emelni, több mint duplája volt a személyi jövedelemadó, a gyermekesektől elvették a családi adókedvezményt, a munkáért pedig megalázó bért fizettek. Szerinte a korábbi baloldali kabinetek:

“ráadásul tömegeket tettek munkanélkülivé, és inkább adtak segélyt, mint munkát”.

Kiemelte, az ellenzék adóemeléseket akar, eltörölné a családi adórendszert, visszaállítaná az akár 30-38 százalékos adókulcsot és Brüsszelre akarja bízni, hogy a magyarok mennyit adózzanak.

Halász kijelentette:

“Az ellenzék kezdettől támadja az adócsökkentések politikáját, a kormány foglalkoztatást ösztönző intézkedéseit, a dolgozók szja-csökkentését, és nem támogatta a közszféra béremeléseit biztosító költségvetéseket sem”.

A szóvivő elmondta, a béremeléseket a növekvő gazdaság, a csökkenő adók, a vállalkozások és a közszféra jobb pénzügyi helyzete tudja garantálni, ezért a Fidesz kitart a nemzeti érdekeket védő gazdaságpolitikája mellett.
[mnky_ads id=”3427″]
A béremeléseknek és az adócsökkentéseknek köszönhetően 2010 óta átlagosan nettó 50 százalékkal emelkedtek a nettó keresetek, januártól pedig tovább emelkedik a minimálbér és szakmunkás minimálbér, folytatódnak a közszféra béremelései, tovább nő a kétgyermekesek adókedvezménye és tovább csökkennek a munkát terhelő adók, így a vállalkozások is folytatni tudják a béremeléseket – sorolta.

Halász János kérdésre válaszolva Gyurcsány Ferenc és a baloldal korrupciós botrányának nevezte a Czeglédy-ügyet, amely után a kormánynak rendeletben kell gondoskodnia a kártalanításról.

A szóvivő szégyennek minősítette,

hogy “Gyurcsányék” diákokat és nyugdíjasokat károsítottak meg és ehhez a “baloldal a mai napig falaz”.

A szóvivő által mondottak is jelzik, hogy a jövő évi kampány minden eddiginél hazugabb, gátlástalanabb lesz. A Fidesz teljes haderejét csatasorba állítva teljes agymosásra készül. Addig, míg az ellenzéki pártok egymással vannak elfoglalva, Orbán már kész kampány forgatókönyvvel rendelkezve, teli dossziékkal készül a “gyilkolászásra” Senkit és semmit nem fog kímélni a Fidesz, minden bevet a győzelem érdekében. Ha a demokratikus ellenzék az új év elején is kizárólag csak beszélnek valami megfoghatatlanról, akkor a kormányváltást akaróknak a még megmaradt kevéske hite is elvész.
[mnky_ads id=”4666″]
[mnky_ads id=”4670″]

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Halászkám te úgy vagy hülye ahogy vagy anyád inkább cserélt volna el egy majomra jobban járt volna.

  2. nektek biztos nem.a kötel ara igaz felmegy de annyi baj legyen.lesz ra kereslet még ki nem fogytok2 honap alatt elvegezzuk a piszkos munkat akar tetszik akár nem.jo lesz pakolni ..

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét