Halihó csillagjegyek! Ezekre figyeljetek 2022-ben, különben rámegy az évetek….

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden év egy új kezdet és ez igaz 2022-re is. Ajánlott óvatosnak lennünk és betartani bizonyos óvintézkedéseket, amelyeket horoszkópunk tanácsol csillagjegyünk alapján nekünk, ha nem szeretnénk az egész évünket tönkre tenni!

Kos

A Kosoknak 2022-ben a pénzügyek terén kell különösen óvatosnak lenniük. Nem csak a nagyobb kiadásokat kell alaposan megfontolniuk, de azt is meg kell nézniük, hova teszik a pénzüket, mert lehet, hogy lesz olyan helyzet, amikor kifejezetten az a rossz döntés, ha nem fektetnek be valamibe.

Ezen a területen most különösen fontos, hogy mindig megfontolják a lehetőségeiket, bármilyen irányból érkeznek is azok.

… és ma?

Ma bizarr látomások, gondolatok gyötörhetik, melyeket valahogy sehogy sem ért. Bármennyire is kísértsék nyugtalanító dolgok, ne tulajdonítson nekik nagyobb jelentőséget kedves Kos! Inkább koncentráljon arra, hogy, ha kellemetlen képek is kavarognak fejében, vajon mit üzenhetnek önnek, s így mi az, amivel elkerülheti a jósolt baj bekövetkezését, amire utalnak.

Bika

A Bikáknak 2022-ben az érzelmeik, elsősorban is a szerelem területén kell észnél lenniük, már amennyiben ez lehetséges. Nem szabad beleélniük magukat semmi olyanba, amiben nem lehetnek biztosak, de azt sem szabad elfelejteniük, hogy tudassák másokkal az érzéseiket.

A kapcsolatokért mindig dolgozni kell, de lehet, hogy a szerelem a Bikák életében ebben az évben még több munkát kíván majd meg, ha nem akarnak elveszíteni valamit.

… és ma?

A mai napon meglehetősen aggasztó információk juthatnak birtokába, melyeket egy barát közvetítése által hallatják magukat. Elsőként ellenőrizze a tudomására jutottak tényszerűseiét, nem-e csak felnagyítja a bajt hírnöke, de mindenképpen elemezzen és értékeljen, mielőtt pánikba esne. Ha úgy látja, sajnos igazak az elmondottak, cselekedjen mielőbb, hogy tovább ne fajuljanak a dolgok.

Ikrek

Az Ikreket 2022-ben több kockázatos dolog is megkísérti, és kalandvágyó természetüket okosan kell keresztül vezetniük ezen az esztendőn. Mindig mérlegelniük kell a lehetőségeiket, hiszen nem szeretnének elszalasztani egy jó lehetőséget azért, mert nem mertek kilépni a komfortzónájukból, de nem is akarnak mindent elveszíteni.

Amikor kockázatos döntésre kerül a sor, az Ikreknek nyugodtnak kell maradnia, és bölcs döntést hozni.

… és ma?

Önt egy igen erős és intuitív kötelék fűzi az önhöz közel állókhoz, ám ma valahogy mégis könnyen úgy érezheti, kedves Ikrek, mintha ez a kötelék kissé meglazult volna. Ez annak tudható be, hogy zavaró üzeneteket, jelzéseket kaphat szerettei irányából, melyek valahogy sehogy sem akarnak illeszkedni a képbe. Ne aggodalmaskodjon, hisz lehet, hogy pusztán csak ön érti félre őket, vagy egyszerűen egy rosszul sikerült tréfa az egész!

Rák

A Rákok számára a munkájuk tartogathat buktatókat 2022-ben, akár olyanokat is, ami az egész életükre hatással lehet. Fontos, hogy erre a területre most a korábbinál is több energiával fókuszáljanak, mert így elkerülhetik a nagyobb gondokat.

Lehet, hogy adódnak majd nehézségek, de ezeket mindig meg tudják oldani, feltéve, hogy felkészültek rá, észreveszik az első jeleket, és azonnal cselekednek, nem kételkednek önmagukban.

… és ma?

Ma meglehetősen nehéz lehet a hétköznapi dolgaira koncentrálnia, kedves Rák, ugyanis elméje valahogy sehogy sem hajlandó önnel együttműködni, mivel állandóan csak emelkedettebb, fontosabb dolgok kötik le figyelmét, gondolatait. Ha nehezebben is alakulna emiatt a nap, ne erőltesse, ami nem megy! Igazából az lenne a nagyobb baj, ha sosem kötnék le ilyesfajta gondolatok, még, ha néha kavarodást is okoznak életében…

<<< Érdekel még több horoszkóp? Kattints! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest