Hallatlan! Mindenki ezeket a csillagjegyű nőket irigyli: méghozzá ezért!

Vannak olyan nők, akiket sokan irigyelnek, úgy tartják, hogy nekik aztán minden sikerül a világon. Aki az alábbi csillagjegyhez tartozik, az minden bizonnyal szerencsés csillagzat alatt született!

Kos

Egy nagyon spontán csillagjegy, aki általában elindulásból, és az érzelmek hatása alatt cselekszik. Ezt teszi őt egyedivé, és különlegessé. Mivel nem sokat gondolkozik az élet nagy dolgain, éppen ezért úgy tűnik, sokkal szerencsésebben alakulnak a dolgai. Érdemes mindazonáltal tervezésről szóló, termékeny gondolatait megosztania másokkal is, ugyanis véleményük egyes részeinek fontolóra vételével sokat javíthat koncepcióin! Nagyon erős jellem, született vezető. Nem hagyja, hogy mások irányítsák, befolyásolják. A legnagyobb nehézségek közepette is könnyen feltalálja magát, és úgy tűnik, minden sikerül neki.

Ha kifejezetten a szerdád érdekel….

A mai nap szinte tökéletes, ám meglehet, hogy egy váratlan esemény közbeszól, s lendületét, esetleg jókedvét szegheti. Mindebből fakadóan, ha éppen utazni készül, legyen óvatos, nehogy elveszítsen valamit út közben, vagy az indulás előtti pillanatban, össze ne kapjon valakivel, amin aztán rágódhat. Igyekezzen tehát módszeresen kerülni a konfrontációt, s nem ösztönből, hanem kizárólag eszére hagyatkozva reagálni a dolgokra, akkor nem lehet nagy baj!

Szűz

Egy veleszületett különleges szerencsés alkattal rendelkezik. Igen magas az IQ-ja, ezért könnyen kimagyarázza magát akkor is, ha bajba kerül. Muszáj most érzékeltetnie, hogy minden kedvessége ellenére, azért igenis vannak határok! Sokszor ér el sikereket, számos díj tulajdonosa lesz az élete során, éppen ezért igen sok irigye akad. Sokan példaképként tekintenek rá. Fontos szerepet tölt be a társadalomban, de a családja is nagyon büszke rá.

Ha kifejezetten a szerdád érdekel….

Nagyon perfekcionista, és magával szemben is igen igényes. Ma számos, önt körülvevő ember ütheti bele az orrát dolgaiba, ráadásul éles, kritikai hangvétel mellet, holott, sok esetben semmilyen kompetenciájuk sincs az önt illető kérdésekben. Különösen kiélezett lehet eme jelenség a szerelem terén, ahol is most akár a legjobb barátja is ádáz ellenségévé, de legalábbis kavaróvá válhat. Bár mindez meglehetősen próbára teheti ma türelmét, mégis, igyekezzen minél higgadtabban, őszintén, de azért diplomatikusan megbeszélni másokkal sérelmeit, különben teljesen a fejére nőhetnek.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Ez is érdekelhet! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Hallatlan! Mindenki ezeket a csillagjegyű nőket irigyli: méghozzá ezért!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.