„Hallgass a szívedre… Szavazz a Ferire!” – az új sörmárka

Szabadon értelmezte a retro Fidesz-szlogent Kovács Ferenc, Tápiószele polgármestere. Gondolt egyet és matricákat nyomtatott „Hallgass a szívedre… Szavazz a Ferire!” és nehogy egy másik Ferire gondoljon a megszólított sörkedvelő, a fotóját is mellé biggyesztve ragasztotta reklámajándékára.

„A fél országban láttam már mindenféle osztogatásokat”

Az Azonnali kapta mikrofonvégre a regnáló és a következőkben állását megtartani szándékozó tápiószelei polgármestert. A falunapon osztogatott ingyen-sörös akciójával kapcsolatban – ami 2015-ben már bejött – Kovács Ferencet.

“… ön még nem látott ilyet? (…) krumpliosztástól kezdve már mindent lehetett látni. Hogy ez rendben van-e, vagy a szavazatvásárlásra hajaz, arra a felvetésre azt mondta: az emberek felnőttek, tudni fogják, hogy a szavazófülkében kire, miért, és hogyan szavaznak, nem hiszem, hogy ez bármiféleképpen befolyásolna bárkit is”.

Hanem?

Arra a kérdésre, hogy akkor meg minek?, Kovács ezt felelte:

„Csak fel akartuk hívni a figyelmet, hogy választások lesznek. (…) Ezek ártatlan dolgok. Van, aki lecsót osztott, van aki kávét, palacsintát meg mindenfélét. A sörrel kapcsolatban egy helyi hölgy azt írta: nehéz is lett volna az arcképemet egy lecsóba beletenni”.

Egyébként nemcsak a sörön, de az üdítőkön is szerepeltek a Kovács arcképével ellátott matricák – írta a portál

„de a másik sátorban meg hatalmas képpel ott volt a polgármesterjelölt úr, és osztogatta az ételt az embereknek. Szerintem az ugyanaz”.

-mondta a készségesen nyilatkozó vetélytársáról.

Szerették a népek….

A városvezető szerint az akció népszerű volt az emberek között,

„egy mosollyal vették el a sört”.

Hogy pontosan hány sört osztottak szét, már nem emlékezett. Az ital költségeit egyébként nem neki kellett állnia, egy vállalkozó biztosított neki néhány karton sört.

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük