Halló? Idős fidesz-szimpatizánsnak tetszik lenni? Itt „mi” beszélünk…! – Telefonos kampányba kezd a kormánypárt

Az a nyugdíjas, aki megengedte a Fidesznek, hogy tartsa vele a kapcsolatot, annál bármelyik pillanatban csenghet a telefon, mert a gondoskodó, minden -ja, nem, csak a számukra potenciális választónak tekintett- szépkorúra odafigyelő regnáló a pandémia alatt sem engedi szabadjára a gondolkodást.

Ne arra figyeljen, amit tapasztal, hanem, amit mondunk!

Na jó, ugyan minden baromi drága, a háziorvosnál gyakran a telefont sem veszik fel, ha kórházba kerül, arról jobb nem is beszélni, DE ha ezeken kívül panaszkodna egy jót, akkor meghallgatják. 2020 Magyarországán már ez is reklámértéknek számít! Pláne most, amikor minden nyugdíjas megkapta a „prémiumot” az ő „gondoskodó kormányától”, gyorsan rá kell erősíteni, hogy kinek is kell hálásnak lenni.

A Fidesz-KDNP képviselői és önkéntes segítőik a jövő héttől kezdve fel fogják hívni azokat az idős támogatóikat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre, vagy csak néhány jó szóra

– mondta Facebook-videójában Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója hozzátette: különösen figyeljünk oda az idősekre, mert minden élet számít.

<<< Friss hírek! >>>

koronavírus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük